Vgradna omara
Omare Vgradne omare

Vgradna garderobna omara po meri je najboljša rešitev za vaš dom

Vgradna omara je verjetno ena izmed boljših rešitev, kako v prostoru izkoristiti vsak kotiček. To še posebno velja v primerih manjših stanovanj in prostorov ali mansardnih stanovanj. Vgradna omara ni rezervirana samo za spalnice. Je tudi odlična rešitev za predsobe in hodnike, z malo domišljije pa lahko vanjo spravite tudi domačo pisarno. Možnosti so praktično neomejene. Najboljše pri tovrstnih omarah pa je, da so izdelane po meri in se na tak način popolnoma prilegajo prostoru, za katerega so namenjene. Sodobna vgradna omara je izdelana iz kakovostnih materialov, če se odločite za drsna vrata, so tudi za zunanjost omare možnosti neštete. Vgradne omare po meri lahko tudi v notranjosti popolnoma prilagodite svojim željam in zahtevam. Čeprav so še vedno med najbolj iskanimi vgradne garderobne omare po meri, pa lahko takšno omaro izdelamo tudi za otroško sobo, hodnik ali predsobo. Cena omare je odvisna od dimenzij, izbranih materialov in vodil, v vsakem primeru pa je konkurenčna in v odličnem razmerju s kakovostjo, ki jo boste dobili.

Vgradna omara

Vgradna omara omogoča najboljši izkoristek prostora

Izdelava po meri ima ogromno prednosti, ena pomembnejših pa je, da omogoča najboljši izkoristek prostora. Ne glede na namen in uporabo prostora je lahko vgradna omara primerna tako za manjše prostore kot tudi za velike. Notranji in zunanji videz omare lahko popolnoma prilagodite vašim željam in izberete takšen dizajn, ki se bo popolnoma skladal z ostalim pohištvom, ki ga imate v prostoru ali stanovanju. Če izberete drsna vrata, kar je v zadnjem času vse bolj pogosta izbira, boste pridobili še več prostora v bivalnem prostoru. V notranjost omare pa boste lahko pospravili veliko stvari.

Kako je sestavljena vgradna omara?

Načeloma je vgradna omara sestavljena iz dveh delov, in sicer notranjega dela ter zunanjega vidnega dela. Pri nas lahko za notranjost omare izberete tri različne načine izdelave: klasična notranjost, sistem Uno in sistem Cornice. Več informacij o tem lahko dobite tako, da nas kontaktirate in skupaj bomo našli rešitev za vas. zunanji vidni del je tudi stvar vaše odločitve. Izbirate lahko med drsnimi vrati z Raumplus vodili ali pa izberete klasična vratna krila. V vsakem primeru se bomo prilagodili vašim željam in vam tudi ustrezno svetovali, kako najbolj optimalno izkoristiti prostor, ki ga imate na voljo.

vgradne omare cena

Drsna vrata in visokokakovostna vodila

Ponosni smo, da smo partner nemškega podjetja Raumplus, ki se ukvarja z izdelavo kakovostih vodil za drsna vrata. Pri svojem delu sledijo najnovejšim tehnologijam in svetovnim trendom. Kakovostna površinska obdelava profilov Raumplus zagotavlja odlično odpornost proti raznovrstnim mehanskim in ostalim poškodbam, pohvalijo pa se lahko z izjemno dolgo življenjsko dobo. Tudi kolesa drsnih vrat vgradne omare po meri so izdelana zelo natančno in so protiprašno zaprta, kar je še eno zagotovilo za neslišno in brezhibno drsenje. S temi kakovostnimi profili je mogoče sestaviti tudi drsna vrata, ki so večja od treh metrov in težka celo do 180 kilogramov. Vgradna omara z drsnimi vrati je lahko vgrajena od zida do zida, od stranice do zida, od stranice do stranice ter od tal do stropa. Običajno so narejene od in do obodnih površin, vendar se pri tem lahko popolnoma prilagodimo in naredimo omaro do želene višine in po želeni dolžini. Za vse to bomo poskrbeli mi. Prav tako pa vam omogočamo 3D izris prostora in svetovanje arhitekta, ki vam bo znal najbolje svetovati, kakšna rešitev je najboljša za vaš prostor.

Kako lahko izberem notranjost omare?

Verjetno vas že zanima, kako lahko uredimo notranjost vaše nove vgradne garderobne omare po meri. Odlična novica za vas je, da jo lahko uredite po vaših željah. Dodatki, ki so vam na voljo, so kakovostni in raznoliki, zato smo prepričani, da boste z njihovo pomočjo uspeli sestaviti idealno omaro za vas. Izvlečni obešalniki in police, obešalne police, predali na mehko zapiranje različnih globin z ročaji ali brez oziroma na potisk ali z manjšo zarezo, predali za nakit in drobne predmete, zanimivi in uporabni obešalniki za hlače, kravatniki in še in še – vse to lahko namestimo v vašo omaro. Prav tako pa lahko namestimo osvetlitev, ki vam bo omogočila boljši pregled notranjosti, ko omaro odprete, ne da bi morali prižgati luč v prostoru. Na voljo so različne barvne kombinacije, leseni dekorji, barvna stekla in še veliko več. Pustite domišljiji prosto pot.

Cena vgradne omare je v odličnem razmerju s kakovostjo

Ko se odločamo za opremo hiše ali stanovanja, nas seveda zanima tudi cena. Vgradna omara je velik projekt, ki zahteva premišljen načrt, vendar je cena v odličnem razmerju s kakovostjo, ki vam jo ponujamo. V našem podjetju smo mnenja, da mora biti oprema doma, kakor sodi tudi kakovostna vgradna omara, najboljše kakovosti, saj vam mora dolgo dobro služiti. Kakovostna in estetsko dovršena oprema lahko tudi vpliva na okolje, v katerem bivate ter na vaše počutje in razpoloženje. Pri svojem delu skušamo biti prilagodljivi in kreativni, prav tako pa konkurenčni. Cena vgradne omare je sicer odvisna od izbranih dimenzij, dekorjev itd., je pa v vsakem primeru konkurenčna in dostopna.