varovalke
Elektroinštalacije

Varovalke – kvaliteta pred ugodno ceno

Varovalke predstavljajo zelo pomemben del vaše elektroinštalacije zato je pomembno, da damo kvaliteti prednost pred ugodno ceno. Osnovna naloga varovalk je namreč prekiniti pretok električne energije v trenutku, ko je zaznana preobremenitev. Tako preprečijo pregrevanje naše električne inštalacije in lahko celo preprečijo požar. Avtomatske varovalke tako ščitijo naš električni sistem in posledično ščitijo naše premoženje. Zato imamo v ponudbi Elektroprom d.o.o le varovalke vrhunske kvalitete na katere se boste lahko stoodstotno zanesli. V ponudbi tako najdete tudi priljubljene in odlične varovalke Eti.

Odlične varovalke Eti

Zaradi nekvalitetnih varovalk lahko pride do segrevanja našega električnega sistema in v najslabšem primeru lahko preobremenitev in v najslabšem primeru do požara. Mi vam priporočamo vgradnjo avtomatske varovalke Eti, ki se ob preveliki obremenitvi v trenutku izklopi. Varovalka je izjemno učinkovita predvsem v primerih kratkega stika, saj aktivira posebni elektromagnet, ki električno energijo takoj izklopi. Če hočemo varovalko Eti ponovno vključiti, moramo najprej poenostaviti stikalo, ki se nahaja v ohišju.

Varovalka je osnovno varovalo vašega doma

Varovalke predstavljajo osnovo zaščito našega domovanja in posledično z njimi zaščitimo tudi sebe in naše najbližje. Zato moramo izbrati kvalitetne varovalke in ne smemo gledati le na njihovo ugodno ceno. Pri podjetju Elektroprom d.o.o. vam priporočamo izbiro varovalka Etimat 6 z nazivno karakteristično zmogljivostjo 6kA. Med drugim jih odlikuje možnost odlične zaščite priključnih sponk.

Pestra ponudba materiala

Svetujemo vam, da se odločite za nakup kvalitetnega materiala, saj si boste tako lahko povsem brez skrbi. V prodajalni EVJ in v spletni trgovini najdete kvalitetne materiale tako za stanovanjske kot poslovne stavbe. EVJ Elektroprom pa vam poleg varovalk ponuja tudi strokovno svetovanje, če potrebujemo svetovanje pri nakupu različnega materiala. Poleg prodaje izvajamo tudi vgradnjo elektroinštalacije na stanovanjskih in poslovnih objektih, od začetka do konca. V naši ponudbi pa najdete elektrotehničnega materiala in elektronike, kot so: stikala, vtičnice, elektro material, elektro omarice, kabli, žarnice, kontaktorji, releji, orodja, inštalacijska oprema, omrežja, merilna orodja, odklopniki, svetilke, grelne mreže, prenapetostne zaščite in ostale izdelke.