Radiatorji

Cevni radiatorji za kopalnice unikatno in po osebnem okusu

Cevni radiatorji za kopalnice Bial so izredno varčni radiatorji, s katerimi boste vaš dom zlahka zavili v unikaten stil ter ga oblikovali po osebnem okusu. V podjetju Bial smo glede ustvarjanja radiatorjev zelo fleksibilni, po naročilu izdelamo tudi zelo oseben izdelek. Kopalniški radiatorji svežih oblik in prefinjenega dizajna so denimo lahko tudi v krom izvedbi, njihovo masko pa si izberete sami. Dizajnerski cevni radiatorji za kopalnice so različnih barv in materialov, med drugimi je material zaključne maske lahko barvni aluminij, steklo ali ogledalo.

Varčni kopalniški radiatorji skupaj s svetovanjem, distribucijo in montažo

Podjetje Bial je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1995. S svežimi idejami in kreativnostjo smo se razvili v moderno in inovativno podjetje, ki skladno s trendi ustvarja nove produkte. Pri nas so vam tako na voljo varčni dizajnerski radiatorji za kopalnice, poleg tega pa sodelujemo s številnimi partnerji, ki vam zagotavljajo kvalitetno in hitro svetovanje, distribucijo in montažo izbranih elementov kopalniške opreme.

Kaj bolj poudari vaš prostor kot dizajnerski radiatorji za kopalnice?

Varčen radiator za kopalnicoV objektih, kjer arhitekt oz. lastnik objekta želi poudariti unikatnost prostorov ter kopalnici ali drugim prostorom vdihniti svojevrsten občutek, so za vas odlična izbira dizajnerski radiatorji za kopalnice. Ti so v različnih kolekcijah, za različne priložnosti. Varčni radiatorji kolekcije A-line se bodo s svojo eleganco in prefinjenim izgledom dobro podali v prav vse prostore. Podobno so cevni radiatorji za kopalnice linije Classic zaradi nevsiljivega minimalizma ravnih cevi pogosta izbira še tako zahtevnih kupcev. Kopalniški radiatorji linije Alta prihajajo v obliki elegantnih vertikalnih cevi D-profila in zaradi majhne vgradne globine zavzamejo zelo malo prostora. Medtem pa vam dizajnerski radiatorji za kopalnice linij Exclusive in Quadro za piko na i ponudijo prestižen vtis razkošja ter vaš prostor oblikujejo na bogat in stilsko izpolnjen način.

Varčni cevni radiatorji za kopalnice po vaši meri in okusu

Če so kopalniški radiatorji pritegnili vašo pozornost in vas v zvezi z njimi zanima še kaj, nam preko naše spletne strani pošljite povpraševanje. Naši dizajnerski radiatorji za kopalnice so varčni, združujejo dizajn in funkcionalnost in jih lahko naročite tudi po meri.

Več o kopalniških radiatorjih si preberite na naši spletni strani ali pa se oglasite v našem prodajnem salonu v Celju. Vabljeni!