Usnjene sedežne garniture
Pohištvo Sedežne garniture

Usnjene sedežne garniture

Usnjene sedežne garniture ne bodo le polepšale dnevnega prostora, temveč bodo vanj prinesle udobje in dobro počutje. Danes je odločitev za nakup usnjene sedežne garniture z ležiščem izjemno pogosta, saj so le-te znane po svoji vrhunski kakovosti in dizajnu ter nezahtevnem vzdrževanju. Dejstvo je, da sedežne garniture ne kupujemo zgolj za naslednjega pol leta, temveč gre za investicijo, ki bo trajala vsaj nekaj let. Usnjene imajo trajno vrednost, kar pomeni, da odlično kljubujejo letom ter tudi z leti ostajajo udobne in privlačne na pogled. Če poskrbimo za reden in predvsem primeren način vzdrževanja, bo usnjena sedežna garnitura z ležiščem z nami vsaj nekaj deset let! Večina jih je na voljo v brezčasnem slogu in številnih nevtralnih barvah, zato se podajo k ostalemu dnevnemu pohištvu tudi takrat, kadar ga zamenjamo. V primerjavi z usnjeno ima tekstilna sedežna garnitura iz blaga kar nekaj pomanjkljivosti, zlasti na področju vzdrževanja, saj je madeže na njeni površini izjemno težko ali včasih celo nemogoče v celoti odstraniti. V kolikor ne poskrbimo za občasna globinska čiščenja, se v njej pričnejo nabirati pršice, ki povzročajo težave z alergijo. Sedežne garniture iz blaga so kljub temu pametna investicija, le izbrati moramo pravo in poskrbeti za pravilen način vzdrževanja. Blago je prijetno na otip, na voljo imamo veliko različnih vrst barv in tkanin, prav tako pa so tudi cenovno ugodnejše od usnjenih. Katero izbrati, je odločitev posameznika, ki si mora vzeti čas, da pretehta prednosti obeh možnosti. Usnjene sedežne garniture in takšne z blaga najdete v ponudbi podjetja Natuzzi, kjer so na voljo tudi vrhunski in udobni dvosedi z ležiščem.

Usnjene sedežne garniture

Vzdrževanje je v resnici zelo preprosto!

Mnogi so prepričani, da je vzdrževanje usnjene sedežne garniture zelo zahtevno, vendar to v resnici ne drži. Kljub svojemu prefinjenemu in malce občutljivemu videzu so usnjene sedežne garniture z ležiščem zelo enostavne za vzdrževanje oziroma čiščenje. Kadar po njeni površini polijemo kavo oziroma katero koli drugo pijačo ali pa jo umažemo s hrano, površino preprosto očistimo z vlažno krpo, nekajkrat letno pa usnju privoščimo posebno nego. V vseh salonih Natuzzi nudimo set za čiščenje usnja in tkanin, s katerim boste svojo pohištvo pravilno vzdrževali. Z rednim in pravilnim čiščenjem bo namreč vaša zofa zelo dolgo ostala v »dobri kondiciji«. Ker so usnjene sedežne garniture tako zelo enostavne za vzdrževanje, postajajo vse pogostejša odločitev družin z otroki in hišnimi ljubljenčki. Usnjene sedežne garniture z ležiščem za vsakodnevno spanje izberemo v primeru prostorske stiske, ko želimo prihraniti s prostorom, ki ga imamo na voljo in pa v primeru, da nas večkrat obiščejo prijatelji, ki pri nas tudi prespijo. Ker so izjemno udobne in z leti postajajo mehkejše, so prijazne do kože. Usnje je naravni material, ki je zračen in ohranja primerno temperaturo ne glede na letni čas. Možnost raztezanja v ležišče je le še pika na i udobju, ki nam ga nudi usnjena sedežna garnitura ali dvosed. Natuzzi je vaša garancija za najbolj ekskluzivno usnje ali skrbno izbrano blago. Je dizajn, ki se konstantno obnavlja, a hkrati ostaja edinstven in nezmotljiv. Hkrati je tudi sinonim za nepremagljivo udobje z najnaprednejšimi tehnologijami, ki jih lahko v svoj dnevni prostor vključite tudi vi! Vse Natuzzijeve usnjene sedežne garniture, zofe in fotelji imajo zagotovljeno 10-letno garancijo za leseno konstrukcijo (okvir) in 2-letno garancijo za prevleke, polnila in mehanske dele, kar je še ena izmed mnogih prednosti odločitve za nakup usnjene sedežne garniture z ležiščem Natuzzi.

Ali ste vedeli, da so usnjene sedežne garniture tudi cenovno dostopne?

Med ljudmi velja splošno prepričanje, da so usnjene sedežne garniture med dražjimi. Drži, da so si nekoč lahko usnje privoščili le pripadniki višjih družbenih slojev, vendar so se stvari vse do danes precej spremenile in tako tudi cene usnjenih sedežnih garnitur niso več vrtoglave. Morda boste ob ogledu cen celo pozitivno presenečeni! Vrhunski nabor kakovostnih usnjenih sedežnih garnitur in dvosedov z ležiščem iz naše ponudbe je tako rekoč primeren za vsak žep. Zagotavljamo vam namreč najnižje cene sedežnih garnitur Natuzzi. Če boste v 30 dneh po nakupu v drugi trgovini našli.

Sedežne garniture iz blaga

Enak kos pohištva po nižji ceni, vam bomo takšno ceno skupaj z dodatnim 5 % popustom ponudili tudi mi. Poleg tega sami poskrbimo za brezplačno dostavo, montažo in odvoz embalaže. Tako bo usnjena sedežna garnitura, ki ste jo izbrali iz naše ponudbe, zelo hitro pri vas doma (vedno v dogovorjenem terminu!) Da bi vam kar se da olajšali nakup, vam poleg gotovinskega plačila ponujamo različne možnosti plačil, kot so namenski kredit do 36 mesecev ter obročno in kartično plačevanje. Vabimo vas k ogledu naših usnjenih sedežnih garnitur in foteljev, med katerimi boste zagotovo našli pravega zase!