garniture slovenskih proizvajalcev
Sedežne garniture

Usnjena sedežna garnitura ali s prevleko iz blaga? Aktualna razprodaja …

Usnjena sedežna garnitura se je zdela v preteklosti praktično edina izbira, če ste želeli pohištvo, ki traja. Seveda pa so imeli usnjeni materiali tudi določene pomanjkljivosti. Usnjena sedežna garnitura je na primer zahtevala precej previdnosti pri čiščenju. Če niste skrbno sledili navodilom za pravilno vzdrževanje usnja, je prišlo hitro do poškodb, ki so bile v določenih primerih celo nepopravljive. Sčasoma se je proizvodnja razvila, na tržišču pa so se začeli pojavljati mnogi izjemno kakovostni izdelki iz drugih materialov. To velja tudi za sedežne garniture slovenskih proizvajalcev – kar nekaj je namreč takšnih, ki se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto v svetovnem merilu. Za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno pa se vam splača preveriti še aktualne razprodaje sedežnih garnitur.

garniture slovenskih proizvajalcev

Danes usnjena sedežna garnitura ni več edina možnost, če želite kvaliteto

Skupaj z razvojem industrije so se razširile možnosti za sodobne potrošnike. Kupci, ki na prvo mesto postavljajo kakovostno izdelavo iz najboljših materialov, posledično pa dolgo življenjsko dobo pohištva, niso več omejeni izključno na usnjene sedežne garniture. Tudi umetno usnje je na primer v zadnjih letih doživelo precej izboljšav, zaradi česar lahko večkrat konkurira pravemu usnju – tako na otip kot po robustnosti. Seveda pa obstajajo kupci, ki jim usnjena sedežna garnitura, naj bo iz pravega ali umetnega usnja, ni najbolj pri srcu. Razlogi za to so različni. Poleg že omenjenega vzdrževanja, ki ga zahteva usnje, se zdi mnogim usnjena sedežna garnitura na otip prehladna ali pa imajo občutek, da usnje v prostoru ne pričara občutka domačnosti, kot ga pričakujemo v dnevni sobi. Vendar pa tovrstni pomisleki danes prav tako niso več težava. Namesto usnja lahko namreč za prevleko izberete blago v poljubni barvi. Če boste izbrali zares priznanega ponudnika, bo tekstil za prevleko zagotovo izjemno trpežen, zato je življenjska doba takšnega pohištva pogosto primerljiva s tistim z usnjeno prevleko. Obenem pa je izvedba s prevleko iz blaga velikokrat videti celo bolj moderna kot usnjena sedežna garnitura. Pomembna prednost v primerjavi z usnjem pa je nedvomno še ta, da imate tu več možnosti izbire glede barv in vzorcev, zato je mogoče videz notranje opreme do zadnjega detajla uskladiti z estetiko prostora, kot ste si jo zamislili.

Sedežne garniture z relax funkcijo za še več udobja

Doslej se še nismo kaj dosti ustavljali pri udobju, kar pa je to vsekakor ena izmed najpomembnejših, če ne celo najpomembnejša lastnost, ki jo morajo imeti sedežne garniture za dnevno sobo. Vizualna atraktivnost notranje oprema je seveda zaželena, vendar imejte pri tem v mislih, da vaš dom ni razstavni salon, ampak prostor, kjer boste živeli. To je vsekakor nekaj, kar je nujno upoštevati pri opremljanju stanovanja. Poleg premišljeno izbranega materiala (tkanina, usnje itn.) so zelo dobra rešitev sedežne garniture z relax funkcijo. To pomeni predvsem nagibne mehanizme, ki omogočajo, da nagib prilagajate glede na trenutne želje. Običajno so sedežne garniture z relax funkcijo opremljene še z nastavljivimi vzglavniki. Ko se boste po napornem dnevu vrnili domov, vas bo torej tam pričakalo vse, kar potrebujete za popolno sprostitev. Relax funkcija sicer ob nakupu običajno pomeni nekoliko višjo ceno, vendar boste zagotovo kmalu ugotovili, da se je investicija več kot splačala.

sedežne garniture za dnevno sobo

Najboljše sedežne garniture za dnevno sobo slovenskih proizvajalcev

Ne glede na to, ali vas zanimajo moderne ali rustikalne sedežne garniture za dnevno sobo, takšne iz usnja ali s prevleko iz blaga, je prvi korak ta, da poiščete najboljšega ponudnika, ki bo znal prisluhniti vsem vašim željam in potrebam. Vse več kupcev prisega na sedežne garniture slovenskih proizvajalcev, ki uživajo velik ugled tudi v tujini. Če se sami zanimate predvsem za pohištvo slovenskih proizvajalcev priznane kakovosti, vam ni treba iskati dalje. Podjetje Emok s proizvodnjo in razstavnim salonom v Slapu pri Idrijci je prava izbira za tiste, ki se zadovoljite le z najboljšim.

Izjemno kakovostne in cenovno dostopne sedežne garniture – razprodaja

Naša odlika pa ni le vrhunska kvaliteta, ampak vam hkrati ponujamo zelo dostopne cene, še posebej z upoštevanjem dejstva, da gre za najvišji kakovostni razred. Za še ugodnejše cene pa poskrbi razprodaja. Naša razprodaja ni omejena le na nekaj tednov v letu. Na naši spletni namreč vseskozi objavljamo kose pohištva, ki so vključeni v trenutno razprodajo oziroma akcijo. Razprodaja pogosto vključuje tudi najkakovostnejše sedežne garniture. Razprodaja je nedvomno izvrstna priložnost, da pridete do sanjske notranje opreme, ne da bi morali za to odšteti celotno premoženje. Nekatere kose notranje opreme, ki so del razprodaje, je mogoče kupiti celo z več kot 60-odstotnim popustom! Poleg sedežnih garnitur boste pod zavihkom razprodaja oz. akcija večkrat našli še trosede, dvosede in enosede ter omare in klubske mizice, izdelane iz izredno robustnega in plemenitega hrastovega lesa. Če potrebujete dodatne informacije glede naših izdelkov – tako tistih, ki so del rednega programa, kot tistih, ki so na razprodaji – nas pokličite ali nam pišete. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.