Ureditev okolice
Fontane Urejanje okolice

Ureditev okolice

Ureditev okolice doma je lahko dolgotrajen in stresen proces. Da bi bila obnova lažja, se je mogoče obrniti na slovensko podjetje Figura, ki se specializira za ureditev vrta in zunanje okolice. Njihovi vodilni izdelki so okrasni vrtni vodnjaki in letne kuhinje s kaminom. Ker je ureditev vrta in okolice ključna za prijetno vzdušje doma, so kolekcije Figura oblikovane z mislijo na mir in dobro počutje uporabnikov. Različne vrste vodnjakov lahko pripomorejo k sproščujočemu počutju domačega vrta, stalni in mirni tok vode pa človeške misli odvrne od skrbi in stresa.

Podjetje Figura stremi k kvaliteti ponudbe in pomoči strankam. Na področju ureditve vrta in okolice deluje že 20 let, njihovi izdelki pa dosegajo vse evropske kakovostne standarde. Njihove dolgoletne delovne izkušnje stranki pomagajo pri uresničevanju pričakovanj in želj. Strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč glede tehnične izvedbe zarisanega načrta in svetujejo pri stilskem oblikovanju ter izbiri izdelkov primernih za vsak posamezni dom. Prodajno ponudbo si je moč ogledati v Trzinu.

Ureditev okolice

Ureditev okolice pred hišo – kvalitetno, hitro in cenovno ugodno

Figura stremi k oblikovanju privlačnih, a uporabnih vrtnih okrasnih izdelkov. Strokovna ekipa upošteva splošne zahteve in pričakovanja predhodnih strank za kreiranje novih kolekcij izdelkov. Istočasno si prizadeva za upoštevanje najnovejših stilističnih trendov na področju. Njihova prodajna ponudba za ureditev okolice je sodobna in inovativna. Kot prvotni oblikovalci vseh svojih prodajnih modelov so nosilci avtorskih pravic nad svojimi inovacijami, ki so zaščitene na ravni Evropske Unije. Osredotočeni so na ustvarjanje raznovrstnih izdelkov iz umetnega kamna. Strankam so za ureditev okolice pred hišo na voljo vodnjaki, fontane, posode za rože, stebri, ograje in različni lepotilni elementi.

Raznovrstni modeli vodnjaka so vodilni prodajni izdelek Figure. Stranka se lahko odloča med prostostoječimi ali stenskimi, vgradnimi modeli. Poleg tega se je mogoče odločiti za popolnoma okrasni model. Med preostalo ponudbo najdemo vrtne fontane, katerih redni, miren tok vode pripomore k oblikovanju mirnega vzdušja. Urejen, nadziran hrup fontane je odlična protiutež kaosu mesta ali glasnosti ceste. Prav tako je vrtna fontane lahko izvrsten estetski element na vsakem manjšem ali obsežnem vrtu.

Ureditev zunanje okolice s prostostoječim ali stenskim vodnjakom

Podjetje si prizadeva vzdrževati visoko kvaliteto, dolgo življenjsko dobo in cenovno ugodnost svoje ponudbe. Prepoznavnost podjetja in natančnost, ki jo strokovnjaki pri Figuri namenijo oblikovanju stila in zunanjega izgleda svojih izdelkov,  je odlična za dosledno in privlačno ureditev vrta in okolice. Pri Figuri si je mogoče ogledati tako tradicionalni, domači kot tudi sodobni, inovativni tip vodnjaka. Vsi njihovi izdelki so vodoodporni in površinsko obdelani, zaradi česar so odporni proti zmrzlinam in jih je mogoče brez skrbi hraniti na vrtu celo leto, ne glede na zunanje vremenske razmere. Trajnost njihovih izdelkov je vrednota, na katero je podjetje lahko že dolga leta ponosno. Prav tako so izdelki pri Figuri enostavni za uporabo in enostavni za namestitev. Prevzeti jih je mogoče lastnoročno, saj so vsi vodnjaki oblikovani iz več manjših delov, ki jih je lahko prenašati. Vodnjak je mogoče po potrebi sestaviti oz. razstaviti za lažje premikanje. Vodnjake  je mogoče prilagoditi potrebam stranke – za veliko večino prodajnih modelov je mogoče spreminjati velikost in dimenzije izdelka.

Ureditev vrta in okolice za mirno, sproščujoče nedeljsko popoldne

Prodajni izdelki slovenskega podjetja Figura so odlični za obogatitev izgleda domačega vrta. Ureditev vrta in okolice je s pomočjo profesionalcev preprosta, hitra in ne predstavlja večjih skrbi. Stalna ponudba izdelkov je namenjena različnih funkcijam, tako okrasnim in praktičnim. Z vgraditvijo vodnjaka vsak vrt pridobi zanimiv, privlačen element, s katerim se dandanes lahko pohvali ne malokdo. Poleg prijetnega izgleda nudi delujoči vodnjak tudi uporabno ohladitev pred vročimi, poletnimi sončnimi žarki. Poleg klasične opreme nudi Figura tudi dodatne, okrasne elemente, kot so pipe iz medenine, zaščitne mreže in izdelavo vrat vodnjaka iz posebnih polimerov lesa. Prostostoječi vodnjaki se povprečno namestijo na vidno mesto v središču vrta – hitro in učinkovito privabijo pogled. Ureditev vrta in okolice pa je mogoče dopolniti tudi s stenskim vodnjakom, ki je odličen za vsakogar, ki bi si želel manj vpadljivo okolico hiše. Povprečno je pritrjen na stran hiše, lahko pa tudi na steno vrtne hišice. Pred vgradnjo stenskega vodnjaka je potrebno pripraviti priključek oz. napeljavo, ki bo speljana kar skozi steno. Odtok pa je speljan skozi dno vodnjaka.

Ureditev vrta in okolice

Ureditev okolice in vrta s sodobno, privlačno letno kuhinjo in kaminom

Enako priljubljena pri ureditvi okolice pred hišo je postavitev letne kuhinje in kamina. Pri izdelavi kamina se je mogoče dogovoriti za naročilo izdelka po dimenzijah, posebno prirejenih potrebam stranke. Za zunanji izgled kamina in letne kuhinje se stranka odloča samostojno. Na voljo so domači, rustikalni tip kamina, brušeni teraco, štokan kamin ali različni modeli sodobnejšega izgleda. Poleg zunanjega izgleda, je velika pozornost posvečena praktičnosti kuhinje. Modeli so oblikovani z mislijo na vsakdanjo uporabo v toplih, poletnih mesecih. Vse kuhinje na voljo so enostavne za postavitev in obstojne na celoletne vremenske vplive. Delovne površine so opremljene s površinsko glazuro, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo letne kuhinje. Tehnična postavitev pip in mreže ni vključena v ceno.