kuhinje s šankom
Kuhinja

Odprodaja kuhinj je najboljša priložnost za ugoden nakup kuhinje

Kuhinja predstavlja osrednji prostor vsakega doma, saj v njej preživljamo veliko časa z našo družino in prijatelji. Nakup kuhinje je za marsikoga prava nočna mora, saj načrtovanje lahko vzame veliko časa, še posebno, če niste prepričani, kaj si pravzaprav želite in kakšna bi bila idealna za vaš prostor. Kuhinje s šankom, svetle kuhinje, moderne z otokom, mansardne itd. – za nas ni nič nemogoče. Izdelava kuhinj po naročilu je najboljši način, da dobite popolno kuhinjo za vaš prostor oziroma vaš dom, ki se bo popolnoma prilegala prostoru in ki bo udobna za delo v njej. Ker pa je nakup kuhinje velikokrat povezan z velikimi stroški, je izredno pomembno, da vsak korak nakupa skrbno načrtujete. Najboljše je, da vam pri tem pomagajo strokovnjaki, ki imajo s projektiranjem in načrtovanjem veliko izkušenj. Odlična novica pa je tudi, da lahko za novo kuhinjo odštejete še manj, kot ste pričakovali. Odprodaja kuhinj je odlična priložnost, da ceno vaše investicije dodatno znižate. Odprodaja kuhinj pa ne pomeni samo to. Lahko jo brez težav prilagodimo vašemu prostoru, kar pomeni, da lahko kakšen element tudi dodamo in tako ustvarimo popolno kuhinjo za vas.

 

Izdelava kuhinj po naročilu je najboljša pot do nove kuhinje

Predstavljajte si, da imate kuhinjo, ki je izdelana točno tako, kot ste si zamislili. Ergonomsko oblikovana, smiselno postavljena, dovolj prostora za delo v njej – vse to lahko dobite pri nas. Kot takšna bo popolnoma prilagojena vam, vašim željam in zahtevam, vašemu prostoru in vašim navadam oziroma navadam vaše družine. V podjetju Kuhinje Erjavec vam ponujamo celovito storitev, kar pomeni, da bomo z vami od samega začetka ali načrtovanja pa vse do montaže. Pri nas so zaposleni arhitekti, ki imajo s projektiranjem in opremljanjem kuhinj veliko izkušenj, zato vam bodo z veseljem svetovali in pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš prostor. Ne glede na to, kakšne so vaše želje, kuhinje s šankom ali svetle kuhinje, prepričani smo, da bomo uresničili vse vaše želje. Če pa želite pri nakupu še dodatno prihraniti, lahko razmislite tudi o odprodaji kuhinje. Odprodaja je odlična priložnost za prihranek, pa ne na račun kvalitete. Naše kuhinje (odprodaja ali redna prodaja) so izdelane iz prvovrstnih in kakovostnih materialov, zato vam bo kuhinje še dolgo let po tem, ko vam jo montiramo, dobro služila.

nakup kuhinje

 

Izbira kuhinje – odprodaja ali izdelava po meri?

Cena investicije je velikokrat presoden oziroma ključni kriterij pri izbiri kuhinje, vendar bi pri nakupu morali biti pozorni predvsem na kvaliteto. V našem podjetju vam nudimo tudi možnost za še bolj ugoden nakup, in sicer odprodaja kuhinje. Odprodaja ne pomeni, da je kakovost kuhinje slabša, ravno nasprotno. Na odprodaji lahko vrhunsko kuhinjo dobite bolj ugodno. V dogovoru z nami pa lahko tudi takšno kuhinjo prilagodimo vam in prostoru, kjer se bo nahajala. Če pa si želite popolnoma unikatno kuhinjo, ki je popolnoma prilagojena vašim željam, navadam in prostoru, potem pa se raje odločite za izdelavo po naročilu oziroma po meri.

 

Zakaj se odločiti za Kuhinje Erjavec?

Na trgu je veliko ponudnikov izdelave kuhinj in ostalega pohištva in včasih se je zares težko odločiti, komu boste zaupali tako pomembno nalogo, kot je izdelava kuhinje s šankom, z otokom ali moderne svetle kuhinje. V našem podjetju se zavedamo, da ne potrebujete samo pohištva za vaše prostore, temveč ustvarjate dom. Prav zaradi tega so naše kuhinje in ostalo pohištvo kar se da funkcionalni in udobni. Naše kuhinje so ne le estetsko dovršene, temveč tudi inovativne, zanimive in udobne. Zagotavljamo vam številne možnosti, pri tem pa v ospredje postavljamo predvsem kakovost in vaše zadovoljstvo. Izdelavi pohištva pristopamo individualno, pri tem vam ustrezno svetujemo, zagotavljamo kakovostno izvedbo in unikaten dizajn. Izbereta pa lahko tudi kuhinje na odprodaji.

kuhinje s šankom

 

Moderne kuhinje s šankom

Za vsakega je pomembno, da je kuhinja funkcionalna in udobna za delo ter da ima veliko delovne površine. Glede na prostor, ki ga imate na razpolago, vam bomo svetovali, kakšna rešitev bi bila najbolj optimalna za vas. Najboljša kuhinja za vas je seveda takšna, ki je individualno zasnovana po merah vašega doma. Kuhinja že dolgo ni več zgolj prostor, namenjen gospodinjam, temveč vse bolj postaja središče doma, kjer se družimo in zabavamo z družino in prijatelji. Ker pa ima vsaka družina različne navade in potrebe, se tudi želje glede kuhinj razlikujejo. In prav zaradi tega je najboljša rešitev izdelava po meri. Moderne kuhinje s šankom ali otokom ali klasične kuhinje – prepričani smo, da bodo naši oblikovalci znali za vas ustvariti popolno kuhinjo. Nudimo vam veliko, od različnih materialov v različnih barvah, tehnološko izpopolnjene in inovativne rešitve, ki bodo še bolj olajšale delo v kuhinji. Izdelava po meri ali nakup v odprodaji – odločitev je vaša. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, pri nas boste deležni profesionalnega pristopa in prepričani smo, da boste z delom več kot zadovoljni. Pot do nove kuhinje je enostavna. Pokličite nas in se dogovorite za termin. V sodelovanju z vami vam bomo pripravili 3D izris, kuhinjo izdelali in montirali.