Dimniki

Inox dimniki

Inox dimniki, da boste brezskrbni, ko se bo kadilo

Inox dimniki so moderni sistem dimnikov, ki se vse bolj uveljavlja. Troslojni inox dimnik ima pred klasičnimi izvedbami namreč celo vrsto prednosti. Inox dimniki so skoraj neuničljivi. Če jih boste opraskali, dimniki iz inoxa ne bodo zarjaveli. Inox dimniki lahko stojijo tudi na prostem, ne da bi jih bilo potrebno kakorkoli obzidati ali zaščititi, saj so odporni na vse raznovrstne vremenske vplive. Troslojni inox dimnik je izoliran, kar je velika prednost, saj to preprečuje možnost kondenzacije zaradi zunanjega hladnega zraka, če je montaža inox dimnika opravljena tako, da dimnik stoji na prostem. Kondenzacija v dimniku za kamin je namreč nedopustna, saj povzroči, da izkoristek grelnega telesa ni optimalen. Dodatna prednost je tudi nizka cena troslojnega inox dimnika.

Inox dimniki s preizkušenim izvajalcem

Dobro je, da montažo inox dimnika opravi izkušen in preverjen izvajalec, ki bo poskrbel, da bo troslojni inox dimnik postavljen tako, kot to veleva stroka. To je namreč temeljni pogoj, da troslojni inox dimnik in kurilna naprava med svojim delovanjem ne ogrožata stanovalcev in obiskovalcev, ki so med kurjenjem v objektu, in da je izkoristek grelnega telesa optimalen, na podlagi česar ne boste imeli nepotrebnih stroškov s kurivom, kar bi lahko bila posledica neoptimalnega delovanja grelnega telesa. V našem podjetju skrbimo, da so vsi inox dimniki postavljeni v skladu s stroko in vedno upoštevamo vse potrebne varnostne standarde. Poskrbimo tudi, da bo cena vašega novega troslojnega inox dimnika konkurenčna, torej boste zadovoljni tudi s finančnim vidikom projekta.

Troslojni inox dimnik lahko postavite kjerkoli

Inox dimniki so še posebej zanimivi za tiste, ki se odločajo za sanacijo dimnika ali pa želijo vgraditi dimnik v objektu, ki je že zgrajen in v uporabi. Dimniki iz inoxa so namreč zelo lahki, zato je postavitev enostavna, poleg tega pa jih zlahka postavite tudi v eni od zgornjih etaž, ker ne potrebujejo temelja.

inox-dimnikitroslojni-inox-dimnik