Parket

Troslojni gotovi parket je praktičen in kakovosten

Gotovi parket je posebna vrsta parketa, ki je že dlje časa izjemno priljubljen tako med uporabniki kot pri profesionalnih polagalcih. Gre za posebno vrsto parketa, ki je že tovarniško brušen in lakiran, kar pomeni, da pri polaganju brušenje in lakiranje ni potrebno. Gotovi parket je v podjetju Parketarstvo Primož na voljo v številnih različicah, ki si jih lahko ogledate v našem razstavno-prodajnem salonu. Obiščite nas in si oglejte našo ponudbo. Obenem vam bomo svetovali, kakšen parket je najprimernejši za vas in vam pomagali pri izbiri. Seveda vam kot del naše ponudbe nudimo tudi polaganje parketa, ne glede na to, ali si boste izbrali klasični ali gotovi parket ali pa morda kakšno drugo talno oblogo (tekstil, vinil, pluta, laminat).

Gotovi parket in polaganje parketa

Gotovi parketV parketarstvu Primož največji del naših storitev predstavlja polaganje različnih talnih oblog. Naša strokovna ekipa vam v dogovorjenem roku kakovostno položi klasičen ali gotovi parket, pluto, vinil, tekstilno oblogo ali laminat. Gotovi parket ima v tem primeru še to prednost, da ni potrebno brušenje in lakiranje, kar pomeni, da je postopek krajši. Gotovi parket lahko položimo na različne načine, odvisno od tipa parketa in podlage. Lahko se odločimo za plavajoči pod, pritrditev na podložne deske ali pa lepljenje. V vsakem primeru je najbolje, da za takšno storitev najamete strokovnjaka. V podjetju Parketarstvo Primož vam na izvedbo nudimo 2 leti garancije.

Troslojni gotovi parket za talno gretje

Pri odločitvi za klasični ali gotovi parket je treba upoštevati tudi to, kakšno vrsto ogrevanja imamo v prostoru. Za talno gretje je na primer najprimernejši troslojni gotovi parket, ki odlično prenaša temperaturne razlike. Kot že ime pove, je sestavljen iz treh slojev, ki so razlog, da je parket ne samo prijetnega videza, temveč tudi izjemne stabilnosti. Polaganje parketa te vrste ali druge talne obloge raje prepustite strokovnjakom, saj slabo položena talna obloga lahko odstopi, njen videz pa je iz dneva v dan neprijetno opozorilo, da dela ni opravil strokovnjak.