Trosed z ležiščem
Pohištvo Sedežne garniture

Trosed

Trosedi, ki jih imamo v naši ponudbi so narejeni iz različnih materialov. Največkrat uporabljena sta materiala mikrotkanina in umetno usnje. Oba sta zelo vzdržljiva in enostavna za vzdrževanje ter čiščenje. Mikrotkanina je zelo neobčutljiva na madeže, saj je njena površina impregnirana s posebnim sredstvom, ki umazanijo odbija prav tako pa zaščita deluje tudi proti pršicam. To blago čistimo s suhim sesanjem in v primeru madežev z vlažno krpo. Če se na mikrotkanini pojavijo drugi trdovratni madeži, jih običajno lahko očistimo z namenskim čistilom. Trosede iz umetnega usnja prav tako čistimo z vlažno krpo. Tudi za njih so na voljo namenska čistila, v primeru, da je potrebno očistiti trdovraten madež. Prav tako pa je potrebno umetno usnje negovati. S posebnim sredstvom je priporočljivo periodično mazati umetno usnje, da ga zaščitimo pred pokanjem. Trosedi imajo tudi okrasne blazine, ki služijo za podporo pri sedenju ali pa kot vzglavnik pri spanju. Če okrasne blazine trosedov iz mikrotkanine in niso prevelike, jih je mogoče oprati kar v pralnem stroju, kar je zelo praktično.

Trosed z ležiščem

Raztegljivi trosedi, dvosedi in enosedi so pomembno pohištvo v manjših sobah

Trosedi so zelo priljubljeni za postavitev v majhna stanovanja, saj velikokrat prevzamejo funkcijo sedežne garniture in klasičnega ležišča. Pogosto jih najdemo v otroških sobah, kjer ni dovolj prostora, da bi hkrati postavili klasično ležišče in kavč. S trosedom združimo dva elementa v enega in pri tem prihranimo veliko prostora. Imajo raztegljiva ležišča, ki so vzmetena ali pa so narejena iz poliuretanske pene. Obe različici naredita kvaliteten in za spanje prijeten trosed. Postelja ali ležišče se postavi zelo preprosto, zato so trosedi zelo priljubljen del opreme. Trosed z ležiščem je primeren za stanovanje, vikend ali pisarno, prav pride povsod, kjer je stalno ali občasno potrebno ležišče. Mehanizem, ki ga imajo trosedi mora biti močan in preprost za rokovanje. Trosedi so sami po sebi kar veliki in težki, zato je najboljše, če je odpiralni mehanizem tako lahek, da ga brez napora odpremo z eno roko. Poleg trosedov nudimo tudi enosed ali fotelj ter dvosed. Raztegljiv dvosed je zelo praktičen, saj zavzame minimalno prostora, še vedno pa nudi dovolj veliko ležišče za dve osebi. Enosedi nudijo površino, ki je primerna za spanje ene osebe in predstavljajo odlično pomožno ležišče.

Raztegljiv dvosed

Poleg trosedov, nudimo tudi sedežne garniture s počivalniki v različnih stilih in barvah

Sedežne garniture s počivalniki nudijo odličen prostor za sprostitev po napornem delovnem dnevu. Ponašajo se tudi s predalom, ki je primeren za shranjevanje posteljnine ali pa za shranjevanje drugih drobnarij. V naši ponudbi so na voljo trosedi v različnih barvah in dizajnih. Izbirate lahko med modernimi in klasičnimi oblikami, ki se lepo podajo za vsak prostor. Primerni so za dnevne sobe in otroške sobe. V dnevni sobi so odlični za gledanje televizije, poslušanje glasbe ali meditiranje. Nekateri modeli imajo tudi naslon za noge, ki zagotavlja  dodatno sprostitev za utrujene noge. V otroški sobi jih pa  najprej uporabijo matere, saj predstavljajo odličen prostor za dojenje. Model Moni je gugalnik v čudovitih svetlih barvah, ki je lepa dopolnitev vsake otroške sobe. Nekateri počivalniki imajo funkcije na daljinski upravljalnik s katerimi dvignemo naslon za noge, spustimo hrbtni naslon v ležeči položaj. Je pa pri nekaterih modelih na voljo tudi funkcija, ki dovoljuje, da se sedalni del porine naprej in tako olajša vstajanje. Ta funkcije je pomembna pri starejših ljudeh.

Trosedi so le del stanovanjske opreme, iz našega širokega asortimenta

V našem prodajnem programu imamo poleg trosedov še drugo opremo za dom. Za dnevno sobo dobite pri nas še čudovite dnevne regale, klubske mizice, tabureje in vreče za sedenje. Za opremo jedilnice nudimo kuhinjske garniture, kuhinjske stole, kuhinjske mize ter barske stole in mize. Prav tako imamo stole in mize primerne za gostinske lokale. Kuhinja je v današnjem času osrednji del stanovanja, ki mora biti opremljen funkcionalno in estetsko. Izbirate lahko med kuhinjskimi bloki, elementi, pomivalnimi koriti in kuhinjskimi armaturami. V spalnicah prežimo kar veliko svojega časa, zato je prav, da se v njih počutimo najboljše. Poleg ležišč nudimo letvena dna, omare, nočne omarice in komplete spalnic, ki so zelo ekonomičen nakup. V kompletu dobite vse kar rabite za opremo vaše spalnice, največja prednost takšnega kompleta pa je, da se vsa oprema med seboj ujema v stilu in barvi. Z nakupom kompleta si boste prihranili kar nekaj časa in skrbi, o iskanju opreme, ki se ujema. Nudimo tudi vso opremo za otroške in mladinske sobe. Ker otroci hitro odraščajo, je smiselno kupiti opremo, ki bo otrokom služila dolgo časa. Kopalnico vam pomagamo opremiti s kopalniškim blokom ali posameznimi omaricami. Opremo pisarne predstavljajo pisarniški stoli in mize, regali ter razni predalniki. Vaš vrt prav tako rabi opremo, ki so vrtne garniture, posamični stoli in mize, ležalniki in ostala vrtna oprema. Ostalo pohištvo, ki ga tudi najdete v našem prodajnem programu so predsobe, omare za čevlje, predalniki, regali, obešalniki ter vitrine in obloge. Ker nudimo opremo za celotno stanovanje, jo lahko stilsko in barvno uskladite in tako opremite vaš dom po aktualnih smernicah. Zasnova današnjih stanovanj je popolnoma drugačna kot je bila pred leti. Prevladujejo odprti prostori, ki se med seboj povezujejo.