Trosed z ležiščem
Pohištvo

Trosed

Trosed z ležiščem odlična rešitev za majhna stanovanja

Trosed z ležiščemOpremljate dnevno sobo ali otroško sobo in iščete povsem normalen in moderen trosed z ležiščem, ki bi ga lahko spremenil v dovolj široko in udobno posteljo? Trosed z ležiščem bo omogočil, da bo soba ponoči spalnica, čez dan pa prostor za druženje. Razegljiv kavč lahko postavite tudi v dnevno sobo in ga po potrebi raztegnete, ko vas obiščejo gosti, ki bodo pri vas prespali.
Če je vaš dnevni prostor večji, ga boste najbolje izkoristili z razgibano postavitvijo trosedov, dvosedov in foteljev. Ker gre za ločene sedežne garniture, se lahko z njihovo optimalno postavitvijo enostavno igrate. Trosedi, kavči in zofe so danes na voljo v različnih barvah, materialih in funkcijah, kar omogoča, da bo vaš dnevni prostor tudi stilsko dovršen.

 

Trosed z ležiščem je tudi postelja, zato naj bo nakup skrbno premišljen

Dovolite, da vam pred nakupom predstavimo nekaj napotkov. Če boste trosed raztegovali vsak dan, bodite pozorni na njegovo udobnost, trpežnost in enorgonomičnost. Pomembno je, da je mehanizem za raztegovanje troseda čim lažji, da ga boste lahko preprosto raztegnili in zložili nazaj. Ker je raztegljiv trosed načeloma vedno oblikovan tudi kot postelja, je pomembno, kakšna je vzmetnica. Lahko je trša ali mehkejša oziroma telesu nudi manj ali več opore.
Pomembno je tudi, da izberete pravo velikost troseda. Preučite, koliko prostora lahko zavzame raztegnjen in v prodajalno vstopite z natančnimi merami.

 

Trosedi, kavči in zofe so danes multifunkcionalni

Danes vedno več delamo in domov prihajamo pozno. Največ časa doma nato preživimo v večernih urah, ki pa jih najraje sproščeno preživljamo na udobnem kavču. Trosedi, kavči in zofe niso več kos pohištva, ki je namenjen le sedenju in gledanju televizije, temveč so postali najbolj zasedena točka doma. Na njih lahko zleknjeni gledamo najljubši film, beremo, počivamo, jemo, brskamo po internetu, delamo s prenosnim računalnikom ter se družimo z družino in prijatelji. Sodobni kavči in zofe morajo zato biti oblikovani tako, da omogočajo odvijanje vseh teh aktivnosti.

V spletni trgovini podjetja Dom24 je na voljo pestra izbira pohištva za dnevne sobe, kot so sedežne garniture, kavči in zofe. Trosed z ležiščem lahko kombinirate z dvosedi in fotelji ter sedalnimi vrečami. Sedalna vreča je funkcionalen, udoben in privlačen dodatek, ki ga po zaslugi pestre barvne palete pa jih lahko umestimo v praktično vsako okolje. Uporabimo jo lahko kot nadomestek klasičnim sedežnim garnituram ali pa kot njihovo dopolnitev.

Vabljeni v našo spletno trgovino.