Ograje

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke omogočajo cenovno ugodno in okolju prijazno ogrevanje različnih prostorov. Ogrevanje hiše s toplotno črpalko zagotavlja optimalno kvaliteto bivanja, saj je razporeditev toplote enakomerna. Toplotne črpalke tako poskrbijo za več udobja, hkrati pa za velik prihranek.

Toplotna črpalka: ugodno ogrevanje prostorov in sanitarne vode

Verjetno je najpogostejši razlog, zaradi katerega se vgradi toplotna črpalka za ogrevanje, cena, ki jo investitorji trenutno plačujejo za vzdrževanje prijetno toplega doma v hladnejših mesecih. Seveda pa je tu še dodaten bonus, ki ga prinaša toplotna črpalka. Ugodno ogrevanje prostorov in sanitarne vode gre namreč v tem primeru z roko v roku z ekološkim ogrevanjem. To je posledica obnovljivih virov energije, ki jih za svoje delovanje uporablja toplotna črpalka. Življenjska doba kakovostne toplotne črpalke je zelo dolga – tako jo boste lahko uporabljali še vrsto let po tistem, ko se vam bo investicija v celoti povrnila. Ekonomičnost in ekološki vidik sta tako glavna razloga, zakaj je smiselna toplotna črpalka. Ugodno ponudbo naprav smo vam pripravili tudi v podjetju Atlas Trading, kjer se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami s prodajo in vgradnjo ogrevalnih sistemov, pri čemer ima prednost prav toplotna črpalka. Življenjska doba  naprav iz naše ponudbe je nadpovprečno dolga, saj gre za proizvode priznanega proizvajalca Thermia. Na voljo so različni tipi naprav, med njimi tudi toplotna črpalka zrak voda. Poraba  toplotnih črpalk je zelo nizka, kar pomeni še nižje mesečne stroške ob ohranjanju optimalne kvalitete bivanja.

toplotna črpalka thermiatoplotna črpalka za centralno ogrevanje

Strokovna pomoč pri izbiri najustreznejše toplotne črpalke

Vsem, ki niste povsem prepričani, kateri tip toplotne črpalke bi bil za vas najustreznejši, nudimo brezplačno svetovanje, pri nas pa vas čaka tudi izjemno dostopna cena toplotne črpalke zrak voda, voda voda in zemlja voda. Na voljo vam je tako nizkotemperaturna kot visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda. Poraba in učinkovitost naprav vas bosta prijetno presenetili, zelo enostavno pa je tudi vzdrževanje. Zaradi prilagodljivosti sistemov vašim potrebam je možno doseči optimalen učinek. Poskrbeli bomo, da bo vgrajena prava toplotna črpalka. Ugodno redno ponudbo vam še dodatno približajo občasni dodatni popusti, ki jih nudimo. Pri nas vas tako čaka zares neverjetno cenovno dostopna toplotna črpalka. Akcija toplotnih črpalk poskrbi, da je ekološko in varčno ogrevanje dostopno zelo širokemu krogu uporabnikov. Poleg tega pa vam lahko pri nakupu toplotne črpalke pomagajo nepovratna finančna sredstva oziroma subvencioniran kredit, za katerega je mogoče zaprositi pri Eko skladu. Možnosti za nakup ugodne toplotne črpalke je tako danes resnično ogromno.