Ograje

Toplotna črpalka za ogrevanje cena

Toplotna črpalka za ogrevanje ceno oziroma mesečne stroške, ki ste jih imeli doslej z ogrevanem stanovanja v hladnejših mesecih, bistveno zniža. Sama cena toplotne črpalke je sicer odvisna od značilnosti posamezne naprave. Najbolj ugodna je običajno cena toplotne črpalke zrak voda, zaradi česar je to tudi ena najbolj priljubljenih rešitev pri tistih, ki se odločijo za ogrevanje hiše s toplotno črpalko. Cenovno zelo dostopne pa so postale tudi druge toplotne črpalke, k čemur je zagotovo pripomogel tudi Eko sklad. Toplotne črpalke namreč veljajo za okolju prijazno rešitev, zato so vam na voljo nepovratna finančna sredstva, ki jih podeljuje Eko sklad, toplotne črpalke pa je mogoče kupiti tudi s pomočjo posebnega kredita s subvencionirano obrestno mero.

Katera toplotna črpalka za ogrevanje? Cena naj ne bo najpomembnejša.

Ko investitorji razmišljajo, katera bi bila v njihovem primeru najustreznejša toplotna črpalka za ogrevanje, cena nedvomno predstavlja pomemben dejavnik pri izbiri. Kot smo že omenili, je s tem povezano tudi dejstvo, da je najbolj priljubljena toplotna črpalka zrak voda. Poraba je še eden tistih dejavnikov, ki kupce zelo zanima in ki vpliva na končno odločitev. Vsekakor je izkoristek precej pomenljivejši podatek od tega, kakšna je cena toplotne črpalke, čeprav je seveda tudi ta pomembna. Dolgoročni prihranek je namreč glavni razlog, zaradi katerega se običajno sploh vgradi toplotna črpalka za ogrevanje. Cena oziroma primerjava cen pride tako na vrsto šele, ko ste ugotovili, katera bi bila v našem konkretnem primeru najustreznejša toplotna črpalka za ogrevanje. Cena ogrevanja bo z izbiro ustrezne naprave občutno nižja kot pri drugih vrstah ogrevanja. Naložba se vam bo tako v celoti povrnila v nekaj letih, še precej hitreje pa, če izkoristite možnosti, ki jih ponuja Eko sklad. Toplotna črpalka se vam zaradi vseh naštetih razlogov vsekakor splača.

toplotne črpalke v hišistrojne inštalacije v hiši

Zelo dostopna cena toplotne črpalke vrhunske kvalitete

Če vas je doslej od vgradnje odvračala predvsem cena toplotne črpalke, imamo za vas dobro novico. V podjetju Atlas Trading vam je na voljo vrhunska toplotna črpalka za ogrevanje, cena pa je zelo dostopna. Na voljo so različni tipi naprav, med njimi seveda tudi toplotna črpalka zrak voda. Poraba vseh naprav je zelo nizka, zato lahko govorimo o nadpovprečni učinkovitosti v primerjavi s toplotnimi črpalkami, ki se zdijo na prvi pogled podobne. Naše toplotne črpalke odlikuje dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje, zanje pa lahko pridobite tudi subvencijo, ki jo zagotavlja Eko sklad. Toplotna črpalka bo znižala vaše stroške in poskrbela za ekološko ogrevanje prostorov!