Tlakovci

Tlakovci za vrt

Tlakovci za vrt so med našimi najbolj zaželenimi tlakovci

Tlakovci za vrt so odlični za tlakovanje dovoznih poti, stez, dvorišč in tudi večjih pohodnih oziroma povoznih površin. Oblika tlakovcev za vrt je podobna obliki črke Y. Polaganje teh tlakovcev je res enostavno. Mnogi si jih izberejo tudi kot tlakovce za teraso. Podjetje Cementni izdelki Jarc vam dobavi izvrstne betonske tlakovce, med katerimi so tlakovci za vrt le eden od različnih tipov tlakovcev, ki jih proizvajamo. Poleg tega pa vam med drugim nudimo še betonske zidake, vrtne palisade in še marsikaj za prelepo urejeno okolico vaše hiše.

Tlakovci za vrt so idealni za vaše lepo tlakovano dvorišče

Naši tlakovci za vrt so debeli šest centimetrov. So dvoslojni in zmrzlinsko obstojni. Seveda lahko postanejo tudi vaši tlakovci za teraso, saj jih je mogoče uporabiti na najrazličnejših mestih. Naše podjetje vam lahko dobavi najrazličnejše vrste tlakovcev in drugih cementnih izdelkov, kot so na primer betonski zidaki.

Polaganje tlakovcev je potrebno opraviti v skladu z navodili

betonski tlakovci za vrtPolaganje tlakovcev mora biti opravljeno primerno oziroma strokovno, saj še tako dobri in estetsko čudoviti tlakovci skazijo tlakovano površino, če se razlezejo ali pogreznejo. Zato je pred polaganjem tlakovcev potrebno opraviti ustrezen izkop. Zatem je treba dobro pripraviti tla, nadaljevati z drenažo in pripraviti posteljico. Zelo pomembno je, da začnemo s polaganjem tlakovcev iz pravega izhodišča. Ob zaključku tlakovce še fugiramo s kremenčevo mivko; prav je, da jih po dva- ali trikratnem fugiranju še vibriramo z vibracijsko ploščo, saj tako zravnamo površino tlakovcev. Če boste polagali sami, vam priporočamo, da nas poprosite za navodila, ki vam jih bomo z veseljem dali. Glede polaganja se lahko vedno obrnete na naše usposobljene svetovalce.

Tlakovci za teraso lahko zelo lepo nadomestijo keramiko

Čeprav veliko ljudi prisega na keramiko, ko razmišljajo o zaključnem sloju za teraso, so tlakovci za teraso odlična alternativa keramiki, saj omogočijo nekakšno prizemljenost terase: ustvarjajo občutek masivnosti. Naši tlakovci za vrt lahko tako postanejo vaši čudoviti tlakovci za teraso.