Tlakovci

Tlakovci

Tlakovci vam polepšajo in funkcionalno zaključijo dvorišče

Tlakovce je dandanes mogoče dobiti v zelo različnih barvah, vzorcih in oblikah. Podjetje Cementni izdelki Jarc svojim naročnikom že dolga desetletja nudi prvovrstne tlakovce. O tem, da so naši betonski tlakovci zelo ugodni, najbolje priča naš cenik tlakovcev. Če ste v fazi urejanja okolice hiše vas vljudno vabimo, da si ogledate naš cenik tlakovcev in si izberete enega od številnih tipov naših betonskih tlakovcev. Seveda nudimo tudi številne druge izdelke iz betona, kot so denimo razni robniki in betonske palisade. Pri nas boste dobili le najboljše tlakovce za vrt, dovozne poti in dvorišča.

Tlakovci so plod naše odlične in dolgoletne tradicije

Betonski tlakovci po ugodnih cenahTlakovce proizvajamo že zelo dolgo, saj naše podjetje deluje že od leta 1961. Več kot pol stoletja tradicije je dokaz, da smo uspešno podjetje, ki uspešno zadovoljuje želje in potrebe naši cenjenih strank. Na podlagi znanja in izkušenj smo razvili učinkovite sisteme proizvodnje, s katerimi ohranjamo visoko kvaliteto in ugodne cene betonskih tlakovcev, o čemer priča cenik naših tlakovcev. Za nas je sprejemljivo le to, da so naše stranke z našimi proizvodi maksimalno zadovoljne. Če vas zanima urejanje okolice hiše, smo mi za vas gotovo prava odločitev za nakup betonskih tlakovcev in robnikov.

Cenik tlakovcev mora našo stranko navdati z zadovoljstvom

Danes, ko živimo v času draginje, ki iz meseca v mesec postaja še hujša, je pomembno, da ljudje vsaj kdaj pa kdaj nekaj dobimo oziroma kupimo ugodno. Tega se zelo dobro zavedamo tudi mi, zato se z našimi cenami nenehno trudimo. To dokazuje naš cenik tlakovcev. Seveda pa pri tem kvaliteta naših betonskih tlakovcev prav nič ne trpi, saj želimo ohraniti tradicijo ter proizvajati le najboljše tlakovce in druge betonske izdelke. Naši tlakovci so torej vrhunski proizvod, na katerega se lahko zanesete, povrhu tega pa z njimi naredite še dober posel.