Nepremičnine

Tipske hiše – načrti tipskih hiš v podjetju Marles

Vas zanima gradnja nove hiše pa si želite izbrati hišo, ki bi bila kvalitetna, udobna in hitro vseljiva? V podjetju Marles vam ponujamo tipske načrte hiš, ki vam zagotavljajo prav to. Odločite se za gradnjo Marles hiše po tipskem načrtu in bodite prepričani v to, da vam bo vaš bodoč dom zagotovil vso želeno udobje in kvalitetno bivanje v objektu.

 

Tipski načrti hiš so kvalitetni, hiše pa so tako obstojne in trajne

Hiše, zgrajene po tipskem načrtu so nadvse kvalitetne. Hkrati so okolju prijazne, saj so narejene iz lesa. Les pred gradnjo seveda ustrezno obdelamo, tako da je odporen na vlago ter lesne škodljivce in druge vplive, ki bi lesu lahko skrajšali življenjsko dobo.

 

Tipske hiše in načrti za hiše iz lesa nam zagotavljajo udobno in kvalitetno bivanje

Ker so hiše zgrajene iz lesa, ki je naravni izolator, so zelo dobro izolirane in bodo v vročih poletnih mesecih zadržale hlad, pozimi pa toploto. Tako bomo precej prihranili na ogrevanju. Zraven tega se lahko hiše narejene po tipskih načrtih pohvalijo tudi z izjemno dobro zvočno izoliranostjo.

 

Več o tipskih načrtih hiš si oglejte na naši spletni strani

Vas zanima več o tipskih načrtih v podjetju Marles? Obiščite našo spletno stran in si oglejte veliko izbiro tipskih hiš in načrtov, ki vam jih ponujamo. Za dodatna vprašanja smo vam zmeraj dosegljivi po telefonu ali e-naslovu. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam povedali vse o tipskih načrtih za hišo.

 

O tipskih hišah in načrtih se lahko pozanimate na naši spletni strani

Veseli pa bomo tudi  obiska v naši poslovalnici, kjer si tipske načrte hiš lahko ogledate v živo in se prepričate o njihovi natančnosti in tehnični dodelanosti. Ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri pravega tipskega načrta hiše za vas in vaše bližnje.

 

Tipski načrt hiše za ugodno in kvalitetno bivanje v zdravem okolju

Dan danes se ljudje premalo zavedajo kako zelo pomembno je, da bivamo v ekološkem in človeku prijaznem okolju. Hiša, narejena iz naravnih materialov bo pozitivno vplivala na vas in vaše počutje, hkrati pa vam bo zagotovila obilo užitkov z vašimi najdražjimi.

tipske hiše načrtitipski načrti hiš