Strešna kritina

Streha – kako izberemo pravo?

kovinske-stresne-kritine

Streha je tako zelo pomembna stvar, da je pred dokončno odločitvijo potrebno zares dobro premisliti. Sprva moramo razmisliti kakšno streho želimo oziroma kaj od nje pričakujemo. Dobra streha mora biti odporna na ekstremne vremenske razmere, kot so toča, sneg, močan veter in dež, predvsem če živimo na območju, kjer so takšne vremenske razmere zelo pogoste. Pri izbiri strešne kritine se moramo vprašati:

  • ali je kritina dovolj trdna,
  • ali varuje okolje,
  • kakšna je cena strehe,
  • ali se bo »vklopila« v okolico,
  • koliko časa bo zdržala,
  • katere strešne obrobe izbrati?

Gre za pomembna vprašanja, ki nam lahko pomagajo pri izbiri prave strešne kritine.

Ustrezna izbira strešne kritine in pravilna vgradnja lahko zagotovita življenjsko dobo tudi do 50 let.
Poleg tega moramo razmisliti tudi o drugih stvareh. Ena izmed njih je popravilo strehe (v primeru, da bo le-to potrebno), saj je lahko menjava strehe ogromen strošek.

Vse za streho na enem mestu

Vse za streho je sedaj dosegljivo na enem samem mestu. V podjetju Skrin d.o.o. vam nudimo vse, kar potrebujete za kvalitetno kritje hiše z dolgo življenjsko dobo. Niste prepričani, katero strešno kritino izbrati? Ne veste, kako bi določena dejstva povezali z izbiro ustrezne strešne kritine? Ne skrbite! Pripravljeni smo vam strokovno svetovati, upoštevati vse vaše želje in potrebe in vam pomagati izbrati pravo strešno kritino. Vabimo vas, da preverite našo ponudbo, v kateri je prav zares vse za streho na enem mestu. Tako boste prihranili dragoceni čas, ki bi ga sicer vložili v iskanje prave strešne kritine. Preverite tudi ponudbo pločevine za streho.

Streha z estetskega vidikastreha

Kot smo omenili, moramo pri izbiri ustrezne strehe upoštevati tudi estetski vidik oziroma se vprašati ali se bo izbrana strešna kritina »vklopila v okolico«. Ali zares želimo, da streha izstopa iz nje, ali bi nam bilo bolj všeč, če bi se z okolico zlila? Najverjetneje ne želimo, da bi nam ob pogledu na hišo v oči najprej padla streha, ki bi tako močno izstopala, da drugih estetskosti hiše in njene okolice sploh ne bi opazili. Da se izognete omenjenim težavam, se obrnite na podjetje Skrin d.o.o., v katerem bomo znali upoštevati tudi estetski vidik in vam tako olajšali odločitev. Ker vam nudimo vse za streho vam ni potrebno skrbeti, da katerega izmed materialov ne bi mogli dobiti. Vse za streho na enem mestu, ker je za nas le najboljše dovolj dobro!