Ograje

Stopniščne ograje

Prednosti stopniščnih inox ograj

Zunanje in notranje stopniščne ograje iz inoxa so med kupci izredno priljubljene. Razloge za njihovo priljubljenost gre iskati v številnih dobrih lastnostih, ki jih odlikujejo. Kot eno najpomembnejših prednosti stopniščne inox ograje velja izpostaviti kvaliteto materiala, iz katerega so ograje narejene. Gre za vrhunsko nerjaveče jeklo, imenovano tudi inox. Prav ta namreč zagotavlja, da bo ograja ostala trdna še leta in leta, prav tako ne bo izgubila svojega estetskega videza. Stopniščne ograje iz inoxa so poleg tega odporne proti koroziji (rji), kar je še posebej pomembno pri zunanjih stopniščnih ograjah, ki so nenehno izpostavljene najrazličnejšim vremenskim vplivom, UV-žarkom in vlagi. Trdnost in s tem povezana varnost sta lastnosti, s katerima se ponašajo prav vse naše ograje, ne glede na izvedbo. Stopniščne ograje podjetja Hifa d.o.o. nudijo dober oprijem in preprečujejo, da bi vam med hojo po stopnicah zdrsnilo. Odlične mehanske lastnosti inox ograj nudijo zaščito pred poškodbami, praskami in ostanki prstnih odtisov. Stopniščni ograji iz inoxa, naj si bo zunanja ali notranja ograja, zadostuje le minimalna nega – dovolj je, da jo občasno (po potrebi) obrišemo z mehko in nekoliko vlažno krpo.

Številne možne izvedbe zunanjih in notranjih stopniščnih ograj

Poleg funkcionalnosti odlikuje inox ograje tudi prefinjena estetskost. V naši ponudbi notranjih in zunanjih stopniščnih ograj vam nudimo pester nabor različnih izvedb. Stopniščne inox ograje opremimo z inox cevmi po vašem okusu. Tem lahko dodate tudi steklo, pleksi steklo ali druge materiale in s tem dosežete želeni videz. Vašo izbrano stopniščno ograjo tudi pobarvamo s poljubno barvo z lestvice RAL. Široka paleta različnih možnosti zagotavlja, da lahko prav vsakdo najde primerno stopniščno inox ograjo za svoj dom ali drug prostor.

Želje in potrebe kupcev ter njihovo zadovoljstvo so naša prioriteta. Ker pa vemo, da je odločitev za primerno stopniščno ograjo marsikdaj težka, vam bodo pri tem z veseljem pomagali naši strokovnjaki, ki imajo dolgoletne izkušnje s tega področja. Dajte nam priložnost, da v sodelovanju z vami poiščemo stopniščno ograjo vaših sanj!