Razsvetljava

Stenski paneli in ostala LED svetila z vgrajenimi senzorji gibanja

Želite udobno in varčno uporabljati stenske panele? Potem izberite takšne, z vgrajenimi senzorji, ki natančno zaznavajo okolje, saj se bodo samodejno ugašali, ko ne bodo zaznali gibanja. Nastavite lahko vse potrebne parametre, da boste še dodatno prihranili pri mesečnih stroških za elektriko. Zaradi svojega enostavnega in elegantnega videza, so LED paneli postali pravi prodajni hit, saj se jih poslužujejo v podjetjih, salonih, delavnicah in povsod kjer želijo imeti dobro razsvetljavo. Tako stropni kot stenski LED paneli veljajo za izjemno varčna svetila, saj energije ne pretvarjajo v toploto, temveč vso usmerijo v proizvodnjo svetlobe. Dolga življenjska doba, ki odlikuje notranje stenske in stropne panele, je pozitivna lastnost, ki prepriča mnoge. Kakovostni modeli, ki jih lahko najdete v naši ponudbi vzdržijo tudi do 50.000 vklopov in več, zato se investicija ob nakupu hitro povrne.

LED paneli in ostala LED svetila iz lastne proizvodnje

Že dolga leta se ukvarjamo najprej s prodajo, kasneje pa tudi s proizvodnjo LED panelov, reflektorjev, notranjih in zunanjih svetil, linijske razsvetljave in drugih artiklov iz področja elektromateriala, zato dobro poznamo potrebe kupcev. S pomočjo povratnih informacij naročnikov in strokovnih izobraževanj pri najboljših evropskih proizvajalcih razsvetljave, izdelujemo kakovostna LED svetila ki zadovoljijo tudi zahtevnejše kupce. Stenske panele in ostala svetila lahko strankam prilagodimo in izdelamo po meri, zato so z njimi pogosto opremljena tudi gospodinjstva. Kakovostni notranji stenski LED paneli imajo visoko stopnjo zaščite, saj so odporni na prah, vlago in celo vodo. Materiali iz katerih so izdelani pa so izjemno močni, kompaktni in praktično neuničljivi. Veliko modelov ima možnost stropne in stenske namestitve, omogočajo pa tudi kotno namestitev.

Stenski paneli dobro razsvetlijo tudi prostore z visokimi stropi

Stropni in stenski LED paneli se zaradi visoke moči in svetlobnih izkoristkov zelo dobro obnesejo v velikih in visokih prostorih. Priporočljivo je, da strokovnjak pred vgradnjo naredi ogled objekta in potrebne izračune, da bo razsvetljava res optimalna. Na željo opravljamo oglede tudi pri nas ter strankam svetujemo in jih vodimo vse do končne vgradnje. Po potrebi izvajamo popravila, saj jamčimo tako za proizvode kot za vgradnjo. Oglejte si našo spletno stran, kjer so predstavljene tudi dekorativne zunanje svetilke, stenski in talni vgradni modeli zunanjih oz. vrtnih svetil ter različne modele notranje razsvetljave. V ponudbi boste našli tudi zelo atraktivne LED trakove, ki jih je mogoče vgraditi skorajda povsod in druga moderna svetila. Za vsa vprašanja nas lahko pokličete ali nam pišete, še bolje pa je če se oglasite pri nas osebno in izberete prave modele zase.