drsne stene
Okna

Steklena drsna stena

Steklena drsna (panoramska) stena, drsna vrata kot predelna stena in še in še

Steklena drsna stena je v zadnjih letih izredno priljubljena, saj daje pravi občutek svobode, v vaš prostor pa spusti veliko svetlobe in hkrati vizualno poveča bivalne prostore. V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. izdelujemo in montiramo tudi steklene drsne stene oziroma steklene panoramske stene. Gre za več kot le okno, saj so takšna steklena drsna vrata ob steni odličen vir svetlobe in pomemben element prezračevanja prostorov. Steklene drsne stene tako združujejo vse kvalitete oken in vrat v enem. Panoramska steklena stena v bistvu nadomešča celotno ali del stene tako vizualno kakor tudi funkcionalno. Steklena drsna vrata ob steni oziroma drsna stena povežejo notranjost in zunanjost ter omogočijo nemoteno prehajanje iz zunanjosti in notranjosti. Novi trendi na področju arhitekture predvidevajo steklene drsne panoramske stene, ki dajejo popoln občutek svobode. V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. sledimo vsem trendom in vam ponujamo najbolj kakovostna lesena okna, steklena drsna vrata oziroma panoramske stene. Ponujamo vam zanimive rešitve na področju stavbnega pohištva, kot so na primer drsna vrata kot predelna stena.

Odločitev za steklena drsna vrata ob steni je odločitev za brezmejno svobodo

Drsna vrata ob steni, kakšna je panoramska stene KLI Line, vam ponujajo popolno povezanost z naravo. Prehod med zunaj in znotraj se prepleta, narava prihaja v vaš prostor in vaš prostor v naravo. Sistemi zasteklitve drsnih vrat ob steni so na voljo v izvedbah brez okovja, z ozkim okovjem ali z običajnim okovjem. Steklena drsna vrata ob steni KLI Line odlikuje masivna gradnja, odlična tesnitev in številne druge prednosti. Odločite se lahko za klasičen ali moderen stil steklenih drsnih vrat ob steni.
drsne stene

Potrebujete predelno steno? Drsna vrata kot predelna stena so odlična rešitev.

Razmišljate, da bi vaš prostor pregradili z drsno steno? Mi imamo odlično rešitev za vas. Drsna vrata kot predelna stena. Drsna vrata bodo učinkovito ločila vaše prostore v notranjosti, v primeru, da želite imeti več manjših prostorov. Drsna vrata kot predelna stena so odlična rešitev tudi za pregraditev v pisarnah.

predelna stena

Panoramske steklene stene: tipi drsnih sten

V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. vam ponujamo različne tipe panoramskih steklenih drsnih sten: KLI Slide, KLI Line in KLI Classic. Naše steklene drsne stene so na voljo v treh različicah, in sicer dvižna drsna stena, nagibna drsna stena in panoramska stena harmonika. Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o naši ugodni ponudbi steklenih drsnih sten, lesnih oken in ostalega stavbnega pohištva.