Sončna elektrarna subvencija
Sončna elektrarna

Sončna elektrarna: subvencija lahko znatno zniža ceno vaše investicije!

Subvencija za sončno elektrarno, je lahko odlična priložnost, da ceno investicije znižate. Izkušnje s sončnimi elektrarnami v Sloveniji so pozitivne, vse več gospodinjstev pa se odloča za samooskrbo z električno energijo. Obratovanje in vzdrževanje sončnih elektrarn je enostavno in ugodno, vaš prihranek pa znaten. Podjetje Sol navitas je eno največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji. Pri svojem delu stremimo predvsem k izdelavi celovitih sistemov na področju fotovoltaike, velik poudarek pa dajemo kakovosti.

Sončna elektrarna subvencija

Kakovostni materiali in lastne celovite rešitve – zaupajte podjetju z izkušnjami!

Vgrajujemo samo najbolj kakovostne materiale priznanih proizvajalcev. Se sprašujete, zakaj za izgradnjo sončne elektrarne izbrati nas? Prepričani smo, da naše sončne elektrarne dajejo investitorjem najvišji donos na vložena sredstva, zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo učinkovito delovanje najmanj 30 let. V podjetju Sol navitas sodelujemo samo z elitnimi svetovnimi proizvajalci solarnih modulov (Yingeli Solar, Bisol, Luxor Solar, Trina Solar) in z vodilnimi proizvajalci razsmernikov (SMA, KACO, Solar Wdge, Letrika Sol, Huawei). In ne le to. Z lastnim znanjem smo razvili tudi aluminijasto nosilno konstrukcijo za pritrjevanje sončnih elektrarn, zato vam lahko tudi na tem področju ponudimo zanimive rešitve. Smo podjetje z izkušnjami in smo zaupanja vreden partner na področju fotovoltaike oziroma izgradnje sončnih elektrarn. Svetujemo vam pri pridobivanju subvencije za sončno elektrarno, poskrbimo za natančen opis delovanja sončne elektrarne, poskrbimo za brezhibno delovanje vaše sončne elektrarne in ponujamo tudi vzdrževanje. Če ste tudi vi v nas prepoznali potencial, nas kontaktirajte. Prepričani smo, da je investicija v sončno elektrarno pametna naložba, ki se vam bo povrnila v razumljivem času.

Sončna elektrarna – izkušnje so tiste, ki štejejo!

V našem podjetju imamo s postavitvijo sončnih elektrarn ogromno izkušenj. Zaupali so nam investitorji iz Slovenije, pa tudi iz tujine. Z dajanjem poudarka na kakovost želimo investitorju v sončno elektrarno izboljšati donos na vložena sredstva, zmanjšati tveganja in zagotoviti efektivno delovanje vseh 30 let. Glede na usposobljenost in izkušnje, želimo delovati ne le kot izvajalec, temveč tudi kot investitorjev partner in svetovalec, ki vsakemu investitorju ponudi strokovno pomoč in najprimernejšo rešitev za njegov fotovoltaični sistem. Smo podjetje z izkušnjami, kar je za naše investitorje zagotovilo, da bo njihov fotovoltaični sistem oziroma sončna elektrarna izvedena kakovostno in bo efektivno delovala in obratovala celo življenjsko dobo. Neprestano težimo k napredku, iščemo nove in boljše tehnične rešitve. Če iščete zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja za izgradnjo vaše nove sončne elektrarne, izberite izkušnje! Izberite Sol navitas!

Sončna elektrarna: subvencija lahko zniža ceno vaše naložbe

Vsak, ki se odloča za postavitev sončne elektrarne, se sprašuje tudi o ceni investicije. Država je tudi na področju izkoriščanja naravnih virov energije naredila korak naprej in ponudila potencialnim investitorjem subvencije, ki so odlična priložnost za znižanje cene naložbe. Eko sklad je v letu 2017 objavil javni poziv, ki je namenjen dodeljevanju subvencij oziroma nepovratnih sredstev osebam za naložbo v sončne elektrarne za samooskrbo z električno energijo. Subvencije za postavitev sončnih elektrarn so posledično povečale zanimanje za postavitev takšnih naprav, hkrati pa so povzročile tudi, da se je veliko posameznikov začelo spraševati o tem, kaj sploh je sončna elektrarna in kako jo lahko najlažje opišemo, kaj je samooskrba z električno energijo, kako sončne elektrarne delujejo ipd. Višina subvencije za sončno elektrarno Eko sklada znaša do 20 % priznanih stroškov naložbe (vključeni stroški nakupa in montaže in električnih inštalacij in opreme), vendar ne več kot 180 EUR za 1 kVA inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo in z nazivno električno močjo, in sicer za največ 11 kVA nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo. Vse informacije o javnem pozivu 49SUB-SOOB17 in pogoji za pridobitev subvencije so vam na voljo v Uradnem listu Republike Slovenije, informacije o subvencijah pa vam lahko damo tudi v našem podjetju.

sončna elektrarna izkušnje

Opis sončne elektrarne – zgradba in delovanje

Sončna elektrarna je sistem, ki sončno energijo s pomočjo modulov in pretvornikov, pretvarja v električno energijo. Gre za kompleksen sistem, kjer ima vsak element svojo nalogo. Poenostavljen opis sončne elektrarne bi lahko bil, da je sončna elektrarna sistem, ki ga sestavljajo naslednji elementi: solarne celice, moduli, polprevodniki, razsmerniki in javno omrežje. S kakovostnimi elementi sončne elektrarne se zagotovi nemoteno delovanje. Takšne sisteme vam ponujamo mi, poleg tega pa poskrbimo tudi za brezhibno obratovanje in vzdrževanje vaše sončne elektrarne.

Vzdrževanje sončne elektrarne zaupajte nam!

V našem podjetju skrbimo tudi za vzdrževanje sončnih elektrarn, tudi tistih, ki jih nismo mi zgradili. Z rednim vzdrževanjem poskrbimo za nemoteno obratovanje, optimalno proizvodnjo električne energije, zmanjšamo možnost okvar, poskrbimo za dolgo življenjsko dobo in hitrejše vračilo investicije. Ponujamo vam kakovostne storitve vzdrževanja in čiščenja sončnih elektrarn, med drugim tudi dnevno spremljanje delovanja sončne elektrarne, letne preglede s kakovostno merilno opremo in kamero za termovizijo, čiščenje panelov z dvižno ploščadjo, obveščanje o morebitnih zakonskih novostih, ki se nanašajo na to področje itd. S pravočasnim odkritjem manjših napak lahko preprečimo večje napake, ki stanejo bistveno več in imajo običajno za posledico nedelovanje elektrarne.