Brušenje rezil

Skobeljni noži

Kvalitetni skobeljni noži in ugodna cena brušenja nožev

Skobeljni noži se uporabljajo za obdelavo lesa – natančneje za skobljanje lesa. S skobljanjem lesno površino poravnamo in jo zgladimo. Skobeljne nože lahko uporabljamo za obdelavo trdega ali mehkejšega lesa. Seveda pa je za natančno in kvalitetno obdelavo nujno potrebno, da so noži ostri in vzdrževani.

Ponujamo vam brušenje skobeljnih nožev

V našem podjetju se ukvarjamo z brušenjem nožev in drugih rezil. Brusimo kuhinjske nože, ravne nože, nože za slamoreznice, nože lesenih drobilcev, grafične nože in nože za predelovanje lesne biomase, ponujamo pa vam tudi brušenje nožev za skobeljni stroj.

Brušenje nožev podaljšuje njihovo življenjsko dobo

V podjetju Brusilnica Treven se ukvarjamo z brušenjem različnih vrst nožev. Pomembno je, da se zavedamo, da redno vzdrževanje in brušenje nožev, njihovo življenjsko dobo podaljša vsaj za nekaj krat. Kot vsak nož se tudi skobeljni nož z uporabo topi in reže vse slabše. S pravilnim vzdrževanjem in rednim brušenjem nožev, bo njihova življenjska doba dolga, rezanje s noži pa bo postalo enostavno in natančno.

Cena brušenja nožev je ugodna

Ker se z brušenjem skobeljnih nožev profesionalno ukvarjamo že vrsto let, bomo vaše skobeljne nože nabrusili in za njih poskrbeli tako, da bodo ob povratku v vaše roke delovali brezhibno. Rezali bodo natančno in lahko, rez, ki ga bodo puščali za seboj, pa bo čist in gladek.

Zraven brušenja skobeljnih in drugih nožev, vam lahko ponudimo še brušenje motornih in krožnih žag. Nože brusimo strojno. V zadnjem času ogromno brušenja poteka s pomočjo CNC strojev. CNC brušenje je izjemno natančno, nožem pa tako povrnemo ostrino, ki so jo premogli takoj po nakupu.

Skobeljni noži za obdelavo lesaBrušenje skobeljnih nožev

Ker je naša ponudba je zelo pestra, verjamemo, da se vam ob njej zastavlja nemalo vprašanj. Pokličite nas ali nam vprašanja zastavite kar po e-pošti. Tudi o ceni brušenja nožev nas lahko povprašate kar po telefonu. Na vprašanja odgovarjamo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko na lastne oči prepričate o kvalitetni naših storitev in o ceni brušenja nožev. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki se s profesionalnim brušenjem nožev ukvarja že več let. S svojim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami, bomo poskrbeli za kvalitetno oskrbo vaših nožev, žag ali drugih rezil. Cena brušenja nožev je ugodna, storitev pa izjemno kvalitetna. Vaši skobeljni noži bodo spet rezali kot novi.