Ograje

Skladiščni regali brez težav zdržijo velike obremenitve

Pri nas izdelujemo več vrst skladiščnih regalov. Ponujamo vam tri tipe premičnih skladiščnih regalov za različne vrste obremenitev. Izvedbe premičnih regalov so lahko tri različne: arhivski premični regali za dokumentacijo, arhivski premični regali za večje obremenitve in premični regali – nadgradnja paletnih regalov, konzolni regali. Glede na pogon razlikujemo premične skladiščne regale na ročni pogon in električni pogon. Sistemi premičnih skladiščnih regalov so namenjeni shranjevanju dokumentacije, možna pa je uporaba tudi za ostale namene. Prednost takšnega sistema je, da se izkoriščenost prostora poveča tudi za več kot 80 %, vsi pa vemo, da je treba s prostorom pogosto varčevati. Primerni so za arhivski, industrijski in skladiščni sektor.

paletni-regali-zak plaetni-regal2

Premični skladiščni regali za shranjevanje dokumentacije

Osnovna verzija teh skladiščnih regalov vsebuje: vodila vozičkov, prevozne vozičke, nadgradnjo – regale, zaključni sprednji panel (zaprta zadnja stena), napisno ploščica na sprednjem panelu, ključavnico za zapiranje celotnega sistema in zaščito proti prevračanju vozičkov. Pri uporabi električnega pogona skladiščnih regalov upravljamo z vozički preko nadzorne plošče. Električni pogon se načeloma uporablja za večje sisteme, kjer so obremenitve visoke in bi bil zaradi tega ročni pogon težaven. Delovanje električno krmiljenih vozičkov je varno, saj so le ti opremljeni s senzorji in se v primeru ovire ustavijo, za premik in odprtje željenega prostora pa je dovolj le pritisk na tipko za premik željenega vozička. Obiščite našo spletno stran in si izberite svoj skladiščni regal – akcija s popusti na naši spletni strani vedno poteka.

Premični skladiščni regali za povečanje kapacitete skladišča

Električno krmiljen sistem prevoznih skladiščnih regalov je sistem statičnih regalov, pritrjen na strukturo prevoznih vozičkov. Struktura prevoznih vozičkov se premika po vodilih, ki so montirana v tla. Kakršnakoli struktura statičnih regalov je lahko pritrjena na prevozne vozičke. Prevozne regale se lahko montira v obstoječe prostore ali nove zgradbe. Priporočamo, da na naši spletni strani pozorno pregledate vso ponudbo skladiščnih regalov – akcija s 50 % popustom se vam bo zagotovo izplačala.