Široke sedežne garniture
Pohištvo Sedežne garniture

Sedežne garniture

Sedežne garniture v našem salonu so najmodernejše

Široke sedežne garnitureSedežne garniture so eden najpomembnejših kosov pohištva sploh. Sedežne garniture so na eni strani okrasni proizvod, ki s svojim izgledom popestri našo dnevno sobo in ji da močno značajsko noto. Zato je dobro, da smo pri izbiri naše nove sedežne garniture pozorni, saj je pomembno, da poleg dimenzij, ki se morajo prilegati izbranemu sedežnemu kotičku, pazimo tudi na pravilen izbor barvnih kombinacij in ne nazadnje na pravo izbiro materiala. V našem Salonu V + Grošelj vam ponujamo moderne sedežne garniture, ki so seveda vrhunske sedežne garniture. Gre lahko za kotne sedežne garniture, široke sedežne garniture ali celo usnjene sedežne garniture po meri. Široke sedežne garniture so še posebej zanimive za tiste, ki ljubijo udobje, saj se lahko v objemu široke sedežne garniture veliko bolje udobno zleknejo in oddahnejo po napornem delovniku.

 

Sedežne garniture so lahko tudi vsestransko uporabne

Nudimo vam prelepe sedežne garniture z ležiščem in predalom. Prednost teh modernih sedežnih garnitur je v tem, da lahko to sedežno garnituro uporabljate tudi kot posteljo. Ta moderna sedežna garnitura je še posebej priročna, če vas v stanovanju pesti prostorska stiska. Čez dan ta sedežna garnitura opravlja nalogo osrednjega dela dnevne sobe, kjer se zbira cela družina, zvečer pa postane učinkovito in udobno ležišče. Predal je seveda uporaben za shranjevanje posteljnine čez dan, na drugi strani pa ga v primeru, če ležišča moderne sedežne garniture sploh ne uporabljate, koristite za shranjevanje raznih predmetov.

 

Široke in druge sedežne garniture vam izdelamo tudi po meri

Del naše ponudbe so poleg sedežnih garnitur z ležiščem in predalom tudi usnjene in druge sedežne garniture po meri. Prednost tovrstnih širokih ali drugih sedežnih garnitur je v tem, da lahko v celoti izkoristite vsak kotiček v svoji dnevni sobi, ki ste ga namenili vaši moderni sedežni garnituri. Seveda pa si lahko izberete katerikoli material ali barvo, ki je v skladu z vašimi željami.