Pohištvo Sedežne garniture

Moderne usnjene sedežne garniture – ni vseeno, katero izberete!

Moderne sedežne garniture nas ne navdušujejo le z njihovim dovršenim dizajnom in kakovostnimi materiali, temveč tudi z natančno, precizno izdelavo. Moderen, napredni dizajn je tisti, ki bo poskrbel za piko na i v dnevnem prostoru s čudovito moderno usnjeno sedežno garnituro. Ne glede na to, ali imamo na voljo zgolj manjši prostor, ali pa pri prostoru nismo omejeni, lahko izberemo udobno moderno sedežno garnituro, ki bo zadovoljila vsa naša pričakovanja in se lepo podala k preostalim kosom pohištva v prostoru. V primeru manjšega prostora je odlična rešitev manjši sedežni sestav, kot je denimo dvosed ali pa moderna sedežna garnitura s počivalnikom oziroma z relax funkcijo, ki jo lahko postavimo v kot in nam bo kljub temu ostalo dovolj prostora za vse ostale kose pohištva. V primeru večjih dnevnih prostorov z dimenzijami nove moderne usnjene sedežne garniture nismo omejeni, zato lahko izberemo tudi večjo v obliki črke U, ki nam ponuja zelo veliko sedalne površine, hkrati pa imamo tudi možnost udobnega poležavanja. Brezskrbno lahko trdimo, da je moderna sedežna garnitura primerna izbira za čisto vsak tip prostora. Ker pa nakup in izbira nista preprosta, najprej razmislimo o tem, kakšna moderna sedežna garnitura bi se lepo podala v našo dnevno sobo in o tem, kakšna bo njena namembnost – bomo večino časa le sedeli, ali bomo občasno tudi poležavali in morda kdaj tudi prespali? Govorimo o kosu pohištva, ki ga kupujemo za dalj časa, zato si je potrebno vzeti dovolj časa za premislek. Izbiramo lahko med kakovostnimi in trpežnimi usnjenimi sedežnimi garniturami, ki se izkažejo kot odlična izbira, kadar živimo z otroci ali hišnimi ljubljenčki. Usnje je namreč trpežen in hvaležen material, enostaven za vzdrževanje, zato bo odstranjevanje madežev hrane in politih pijač, pa tudi živalske dlake, zelo preprosto. Na voljo pa so tudi čudovite sedežne garniture iz blaga, pri katerih lahko izbiramo med malce več barvami. V vsakem primeru naj bo izbrana moderna sedežna garnitura prilagojena karakteristikam prostora, pa tudi našemu stilu, pričakovanjem in potrebam.

Moderna sedežna garnitura

Kako se lotiti izbire najboljše moderne usnjene sedežne garniture?

Najprej razmislimo o velikosti prostora, ki ga imamo na voljo, saj bomo tako lažje izbrali moderno sedežno garnituro v primernih dimenzijah in tako precej zožili naš izbor. Koliko prostora ji dejansko lahko namenimo, da nam bo ostalo dovolj prostora za vse ostale kose pohištva? Ali morda želimo dodati kakšen fotelj? Kosi pohištva, ki jih izbiramo, naj bodo praktični za uporabo in estetsko privlačni. V kolikor imamo velikokrat goste, ki pri nas prespijo, izberemo moderno sedežno garnituro s posteljno funkcijo. Pri izbiri primernih dimenzij vedno upoštevamo najdaljši in najširši del sedežne garniture, saj je naslonjalo z namenom udobnejšega sedenja velikokrat pomaknjeno nazaj, zaradi česar zavzame več prostora, kot je dejansko videti. Ko določimo dimenzije, se posvetimo udobju. Ali je sedežna garnitura dovolj udobna, najlažje preverimo tako, da nanjo sedemo ali ležemo in pri tem poskušamo občutiti njeno trdoto, kvaliteto vzmeti, udobnost materiala itd. Moderne sedežne garniture, ki so namenjene vsakodnevni uporabi, naj bodo usnjene, saj je ta material kos obrabi in morebitnim madežem. Usnje nikoli ne gre iz mode in čeprav je njegova cena malce višja od cene blaga, se investicija vsekakor splača. Usnje je poleg vseh ostalih prednosti zelo praktično in v prostoru ustvarja prestižen videz, drži pa, da je potrebno redno in pravilno vzdrževanje, da bi ga ohranili takšnega, kot je bilo ob nakupu. Na prodajnih mestih Natuzzi smo za vas pripravili čistilni set Natuzzi, da bo vaša usnjena sedežna garnitura z vašo pomočjo še dolgo ostala kot nova. Prav tako boste v naši ponudbi našli čudovite moderne kotne sedežne garniture z garancijo in sedežne garniture iz blaga. Z našim novim programom 3D Design ter s pomočjo naših svetovalcev in arhitektov bomo pripravili simulacijo vašega doma z izbrano stanovanjsko opremo Natuzzi. 3D-predstavitev se lahko opravi v naših salonih ali pri vas doma, poleg tega pa je za vas popolnoma neobvezujoča in brezplačna.

Italijanska kakovost v vašem dnevnem prostoru!

Moderne usnjene sedežne garniture Natuzzi prihajajo iz Italije, kjer se izdelujejo že vse od leta 1959. Proizvajalec svojim strankam nudi širok izbor usnja in tkanin, ki ustrezajo vsakemu domu in različnim slogom življenja. V kolikor iščete klasično zofo, lahko izberete mehko in fino naravno usnje, če pa imate otroke ali domače hišne živali, se lahko odločite za protecta usnje, ki je prav tako lepo, predvsem pa trajno in enostavno za čiščenje ter vzdrževanje. Izkoristite možnost neskončne izbire kakovostnega usnja in tkanin – obiščite razstavni salon Natuzzi in izberite svojo moderno usnjeno sedežno garnituro!