Pohištvo Sedežne garniture

Sedežne garniture z ležiščem

Sedežne garniture z ležiščem po naročilu – dvosed in trosed

Sedežne garniture z ležiščem so le eden do mnogih produktov naše široke ponudbe. Nudimo vam počivalnike, stole in mize, pohištvo, dodatke za dom in sedežne garniture po naročilu. Ker spremljamo evropske in svetovne smernice na področju udobnega in zdravega sedenja in počitka, so tudi naši modeli sedežnih garnitur po naročilu skrbno izbrani za vaše dobro počutje in odlično funkcionalnost v prostoru. Nudimo vam sedežne dvosed, trosed ali večje, glede na vaše potrebe in želje.

Sedežne garniture z ležiščem po meri za vsak dom

Ob izbiri pohištva in sedežnih za vaš dom vam z veseljem na pomoč priskoči naše strokovno osebje. Pri izbiri je pomembno kakšna je dimenzija in barvni odtenek prostora, da se glede na potrebe odločimo za sedežne dvosed ali sedežne trosed in da izberemo material in barvo, ki bosta estetsko ustrezala prostoru. Sedežne garniture z ležiščem vam celostno lahko izdelamo po naročilu. Vi izberete model, barvo in material, mi pa vam izdelek dostavimo na dom in montiramo.

Sedežne garniture z ležiščem po meriSedežne dvosed ali trosed v različnih barvah, velikostih in materialih

Sedežne garniture Ota so na voljo z odličnim ležiščem, namenjenim vsakodnevnemu spanju iz usnja, blaga ali mikrotkanine. Tiana združuje moderni izgled, praktičnost in prilagodljivost, saj se vzglavniki res elegantno prilegajo vsakemu posamezniku. Eleonora je klasični model v tradiciolanem stilu, ki ustvarja znano prijetno bivalno vzdušje. Luna pa je denimo enostaven dvosed, sedežna garnitura z odličnim ležiščem, ki ga lahko izvlečemo v petih minutah. Informacije o ostalih garniturah (dvosedih, trosedih) lahko najdete na naši spletni strani.

Sedežne garniture po naročilu – brezplačna pomoč arhitekta

Da bi dobili boljšo idejo o sami sedežni garnituri z ležiščem, ki jo želite naročiti, se oglasite v našem Razstavno-poslovnem centru Lido, ki je otvoritev doživela v letu 2010. Razlog za gradnjo trietažne stavbe je v spremembah in iskanju rešitev za funkcionalno izrabo prostora in posledično racionalizacijo stroškov. Ker vemo, da je odločitev glede modelov in postavitve izbranih izdelkov precej težka, se lahko odločite za pomoč našega arhitekta, ki vam bo svetoval pri opremi notranjih prostorov. V našem razstavnem prostoru vam bo arhitekt svetoval brezplačno.