Sedežna garnitura po meri trosed
Pohištvo Sedežne garniture

Sedežne garniture po meri imajo lahko različne postavitve

V našem prodajnem programu imamo visoko kvalitetne sedežne garniture po meri. Vse sedežne garniture, ki jih nudimo so narejene iz najkvalitetnejših materialov in s sodobnimi postopki kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, največje udobje in vrhunski estetski videz. Sedežne garniture so lahko sestavljene iz več različnih elementov. Običajno garnituro po meri sestavljajo trosed, dvosed in fotelj. Vsak element je lahko seveda tudi samostojen. Sedežne garniture po meri si ustvarite s kombinacijo elementov, ki ustrezajo velikosti vašega prostora, vašim potrebam in seveda željam. Sedežna garnitura iz troseda, dvoseda in fotelja predstavlja celoto, ki je najpogosteje uporabljena v prostornih dnevnih sobah. Nekatere sedežne garniture po meri imajo možnost posteljne funkcije in predala za shranjevanje. Ležišča postelj imajo lahko različne dimenzije. Takšne sedežne garniture po meri pridejo zelo prav v prostorsko omejenih dnevnih sobah ali spalnicah. S sedežno garnituro po meri, ki ima modularni sistem, lahko ustvarite linearne, kotne ali polkotne postavitve. Možnosti kombinacij različnih elementov so skoraj neomejene. V zadnjem času so zelo moderne široke sedežne garniture, ki nudijo še večje udobje, ki ga rabite za sprostitev po napornem dnevu. Ker široke sedežne garniture po meri zavzamejo veliko prostora so primerne samo za zelo prostorne dnevne sobe.

V našem prodajnem programu imam sedežne garniture po meri iz blaga in usnja

Sedežna garnitura po meri je osrednji element v vašem dnevnem prostoru zato je prav, da je izbira dobro in skrbno premišljena. Na voljo so vam sedežne garniture po meri različnih proizvajalcev, narejene iz različnih materialov. Lahko se odločite za sedežno garnituro po meri narejeno iz tkanine ali iz usnja, različnih obdelav in barv. Sedežne garniture iz blaga so nezahtevne za vzdrževanje oziroma čiščenje, na voljo so v številnih barvah. Sedežne garniture po meri, ki so izdelane iz usnja imajo zelo sodoben in luksuzen izgled. Sedežni deli in hrbtni nasloni imajo možnost dekorativnega prešitja kar še obogati prefinjen izgled sedežne garniture po meri. Na voljo imamo tudi sedežno garnituro po meri, ki ima znotraj naslona za roke vgrajen avdio sistem. Posebnost so tudi samostojne hrbtno naslonske blazine s posebnim mehanizmom za nastavitev pregiba blazine.

Sedežna garnitura po meri s funkcijo počivalnika nudi dodatno ugodje

Sedežne garniture s počivalniki po meri, ki se lahko upravljajo ročno ali z električnim pogonom, nudijo dodatno udobje in sprostitev. Funkcije počivalnikov so različne, nekatere sedežne garniture po meri imajo možnost nastavitve naslona za glavo, naslona za noge ter sedežnega in hrbtnega dela. Stikala za upravljanje počivalnikov so diskretno skrita v stranicah garnitur po meri. Sedežne garniture po meri z vgrajenim električnim pogonom za upravljanje počivalnikov imajo zelo tiho in zato nemoteče delovanje.

Sedežna garnitura po meri trosed

Sedežne garniture iz blaga Maros