Pohištvo Sedežne garniture

Sedežne garniture

Naj prikupne sedežne garniture po meri razsvetlijo vaš prostor

Sedežne garniture po meri različnih barv, oblik in velikosti podjetja Lido vas bodo presenetile s svojim udobjem in funkcionalnostjo. Poleg tega so vam v salonu Lido na Drenovem Griču pri Vrhniki na voljo tudi vrhunski počivalniki, namenjeni počitku in razvajanju ali pa samopomoči pri bolečem hrbtu.

Počivalniki in sedežne garniture Ljubljana – profesionalno svetovanje

Ob nakupu sedežne garniture po meri je vnaprej potrebno razmisliti o dimenzijah, materialih in barvi garnitur, ki bodo sovpadali z barvnimi odtenki in velikostjo prostora. Pri odločitvi vam bo strokovno svetovalo osebje našega podjetja, po želji pa vam izbrane modele sedežnih garnitur po meri izdelamo po vaših merah in izbranih materialih. Ob nakupu izdelkov vam v Ljubljani sedežne garniture po meri dostavimo do vašega doma, jih vnesemo in montiramo ter po želji odpeljemo vaše rabljeno pohištvo.

Počivalniki prejeli certifikat slovenske kakovosti

Na področju počivalnikov smo prvi na slovenskem tržišču izdelali nagibnega z edinstvenim drsečim mehanizmom. Testirali smo jih na Biotehnični fakulteti v Ljubljani in dobili odllične rezultate, izkazali so se namreč za izjemo trpežne. To potrjuje tudi certifikat slovenske kakovosti, ki so jih ti počivalniki prejeli. Poleg tega smo za ljudi, ki potrebujejo več kot počitek, poskrbeli z visoko kakovostnimi masažnimi stoli. Skozi leta ergonomijo nagibnih počivalnikov nenehno izboljšujemo, saj si želimo ljudem približati pravi pomen »udobnega počitka«.

Sedežne garniture v LjubljaniSedežne garniture vam v Ljubljani nudimo vse od leta 1991

Podjetje Lido smo ustanovili leta 1991, da bi slovenskemu trgu nudili kakovostne in funkcionalne izdelke. Spremljamo evropske in svetovne smernice na področju udobnega in zdravega sedenja ter počitka in v skladu z njimi skrbno izbiramo modele vaših sedišč. Sedežne garniture po meri in počivalniki so zato funkcionalni in odlično izpolnijo vaše želje po počitku, udobnem sedenju in masaži.

Sedežne garniture Ljubljana in drugo pohištvo za lep dom

Pohištvo lahko preizkusite v novem Razstavno-poslovnem centru, ki razstavlja notranjo opremo na več kot tisoč kvadratnih metrih. Poleg omenjenega pohištva si lahko ogledate tudi stole in mize za kuhinje, terase ali dnevne prostore, omarne sestave, komode in številne dodatke za dom, kot so stojala, obešalniki, ogledala, sklede in pladnji. Vabljeni k obisku!