Sanitarne toplotne črpalke
Ogrevanje in hlajenje Toplotne črpalke

Sanitarne toplotne črpalke: cenik in življenjska doba

Sanitarne toplotne črpalke so zelo učinkovit način za ogrevanje oziroma pripravo sanitarne vode v bojlerju. Za svoje delovanje v veliki meri porabljajo energijo iz zraka, kar tri četrtine, za preostalo četrtino pa potrebujejo električno energijo. Toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo in ogrevanje stanovanje je odlična rešitev za vse tiste, ki bi radi znižali stroške ogrevanja, hkrati pa poskrbeli tudi za bolj zdravo bivalno okolje. Toplotne črpalke namreč ponujajo najbolj ugodno ceno ogrevanja, za svoje delovanje pa porabijo male električne energije. Običajni grelci vode so energijsko izredno potratni, če pa se odločite za sanitarno toplotno črpalko, boste močno znižali stroške elektrike. Vse informacije o ogrevanju sanitarnih voda s toplotno črpalko, ceniku in informacije o življenjski dobi lahko dobite na naši spletni strani. Vabljeni pa tudi, da nas obiščete in se sami prepričate, da vam ponujamo najboljše sanitarne toplotne črpalke po ugodnem ceniku.

Sanitarne toplotne črpalke

Toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo po ugodnem ceniku

Toplotna črpalka zrak voda za sanitarne vode je najcenejša vrsta toplotnih črpalk, njeno vzdrževanje pa je enostavno. S primernim vzdrževanjem in servisiranjem bo dočakala zavidljivo življenjsko dobo. Sanitarne toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo za svoje delovanje uporabljajo zrak, brezplačen in obnovljiv vir energije, ki je povsod okoli nas. Naše odlične toplotne črpalke zrak voda omogočajo primerno ogrevanje objekta tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Če potrebujete zanesljivo in kvalitetno sanitarno toplotno črpalko za pripravo sanitarne vode in ogrevanje stanovanja, potem je EVJ Elektroprom pravi naslov za vas. Oglejte si cenik sanitarnih in ostalih toplotnih črpalk.

Ogrevanje sanitarne vode v bojlerju skozi ves dan

Toplotna črpalka zrak voda se lahko uporablja tudi za ogrevanje sanitarne vode, saj je nameščena na grelnik vode. Odlična novica je, da lahko ogreje tudi do 1400 litrov vode dnevno. Največja prednost sanitarne toplotne črpalke je v tem, da porabi kar trikrat manj električne energije kot klasični grelci oziroma bojlerji, saj kar tri četrtine potrebne energije črpa iz zraka. Toplotna črpalka za sanitarno vodo vam bo prihranila ogromno denarja. Poskrbeli pa boste tudi, da bo ogrevanje z njo okolju prijazno. Vabljeni v EVJ Elektroprom, kjer vam bomo posredovali vse informacije o ceni in ceniku ter vam predstavili izračune prihrankov.

toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo

Življenjska doba toplotne črpalke za sanitarno vodo

Če ste v dvomu, za kakšen način ogrevanja in pripravo sanitarne vode se odločiti, potem še ne veste, da imajo naše toplotne črpalke izredno dolgo življenjsko dobo. Redno vzdrževanje in servisiranje so garancija za dolgo življenjsko dobo, ki je lahko tudi do 25 let. Investicija v toploto črpalko zrak voda za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode je investicija, ki se vam bo dolgoročno najbolj izplačala.