Ogrevanje in hlajenje Toplotne črpalke

Sanitarna toplotna črpalka

Sanitarna toplotna črpalka je prihodnost ogrevanja. V podjetju Elektroprom se ukvarjamo s prodajo kvalitetnih toplotnih črpalk za sanitarno vodo po izjemno ugodni ceni, obenem pa boste s takšnim načinom ogrevanja privarčevali ogromno denarja. Poleg sanitarnih toplotnih črpalk lahko v našem podjetju najdete še vodovode, biomaso, klime, elektro inštalacije, kabelsko TV, ukvarjamo pa se tudi z gradnjo nizkih hiš. Zavedamo se, da je poleg kvalitete izjemno pomembna ugodna cena, kar se odraža tudi pri toplotnih črpalkah za sanitarno vodo. Naše stranke so s sanitarnimi toplotnimi črpalkami izjemno zadovoljne, saj energijo pridobivajo iz obnovljivih virov iz okolja, tako da so prijazne do okolice v katerem živimo, obenem pa je ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko bistveno cenejše od sedanjega ogrevanja. Vse toplotne črpalke za sanitarno vodo imajo dolgo življenjsko dobo in shranjujejo okoli 500l vode.

Sanitarna toplotna črpalka na obnovljive vire – zrak, voda in zemlja

toplotna črpalka za sanitarno ogrevanjeSanitarne toplotne črpalke omogočajo ogrevanje in hlajenje objekta oz. njegovih prostorov na različne načine z uporabo obnovljivih virov, ki so v naši okolici. Toplotna črpalka za sanitarno vodo za ogrevanje pridobiva toploto iz zraka, vode ali zemlje in jo prenese v prostore, kjer jo pretvori v energijo. To pomeni velik prihranek pri ceni, saj kar 75% ogrevalne energije prihaja iz okolje, tako da je potrebno plačati zgolj 25%, kar pomeni velik prihranek pri energiji in denarju. Sanitarne toplotne črpalke tako spadajo med ekološko najprijaznejše in energetsko najbolj gospodarne načine ogrevanja in prepričani smo, da je skrb za okolje enako pomembna, kot naše dobro počutje. Toplotne črpalke za sanitarno vodo imajo velikost 500l in imajo dolgo življenjsko dobo, zato ne odlašajte in se pozanimajte o ceni toplotnih črpalk za sanitarno vodo.

Toplotne črpalke za sanitarno vodo – ugodna cena v podjetju Elektroprom

toplotna črpalkaV našem podjetju se zavedamo, da vse več ljudi razmišlja o varovanju okolja in želi privarčevati pri energiji in denarju, zato so toplotne črpalke za sanitarno vodo na voljo po strankam prijazni ceni in čeprav je začetni vložek vseeno velik, se vam bo kasneje z nižjo ceno ogrevanja s toplotno črpalko za sanitarno vodo vse povrnilo. V kolikor imate glede sanitarne toplotne črpalke kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili in vam pomagali pri izbiri sanitarne toplotne črpalke. Prepričani smo, da vas bosta navdušili tako kakovost, kakor tudi cena toplotnih črpalk za sanitarno vodo.