Keramika

Sanitarna keramika za popestritev in dopolnitev vaše kopalnice

Sanitarna keramika predstavlja osnovni element vsake kopalnice, ki skupaj s skrbno izbranimi keramičnimi ploščicami in ostalo kopalniško opremo lahko prostor tudi polepša ali popestri. V podjetju Na pot je po ugodnih cenah na voljo vrhunska sanitarna keramika različnih proizvajalcev, med katerimi sta tudi Ceramica Dolomite in Catalano. Ceramica Dolomite je eden najbolj priznanih proizvajalcev sanitarne keramike v Evropi in svetu. Slovenskemu trgu je po svoji kakovosti in eleganci poznan že več kot 15 let in je na voljo v nešteto različicah. Tako boste lahko brez težav našli pravo sanitarno keramiko za vašo kopalnico. Sanitarna keramika Catalano bo v vašo kopalnico vnesla sodoben italijanski občutek za dizajn ter čiste in ravne linije.

Sanitarna keramika
Kadar urejamo kopalnico, je najpomembneje, da jo uredimo čim udobneje in po svojem okusu. K temu veliko pripomorejo skrbno izbrane keramične ploščice za kopalnico, pa tudi oblika sanitarne keramike. Izbrana kakovostna sanitarna keramika bo poskrbela, da se bomo v svoji kopalnici ne glede na njeno velikost počutili odlično.

Prednosti sanitarne keramike

Sanitarna keramika je izdelana iz izredno hvaležnega materiala, ki ga odlikujeta izjemna vzdržljivost in dolga življenjska doba. Površina je odporna proti odrgninam in vlagi, zato je čiščenje enostavno. Morebitne počene keramične ploščice je mogoče enostavno zamenjati, ne da bi bilo treba pri tem  prenavljati celotna tla. Največja prednost kakovostne sanitarne keramike pa je zagotovo ugodna cena. Zaradi njene dolge življenjske dobe se vam bo finančni vložek namreč hitro povrnil.
Sanitarno keramiko in sanitarno opremo lahko sestavite po svojem okusu. Posamezne elemente lahko kombinirate tako, da končni videz kar najbolje ustreza vašemu tipu kopalnice.

Keramične ploščice – ploščice za kopalnico izberite skrbno

Keramične ploščice za kopalnicoV podjetju Na pot poleg vrhunske sanitarne keramike nudimo tudi kakovostne keramične ploščice za kopalnico. Keramične ploščice so prevladujoči element vsake kopalnice, saj jih najdemo tako na stenskih kot na talnih površinah. Ploščice za kopalnico bomo v svojem domu gledali še lep čas, zato je prav, da izberemo takšne, ki so nam zares všeč.

Ploščice za kopalnico so danes na voljo v številnih barvah, oblikah in velikostih. Skupaj z raznovrstnimi dekorativnimi elementi in obilico različnih možnosti oblikovanja lahko tudi keramične ploščice pomagajo soustvarjati sanjsko kopalnico.

Če torej prenavljate kopalnico, obiščite trgovino Na pot, kjer vas čakata vrhunska sanitarna keramika ter ostala sanitarna in kopalniška oprema. Vabljeni!