sanacija strehe
Strehe

Sanacija strehe

Sanacija in rekonstrukcija strehe – strokovno svetovanje in izvedba

gradbeno dovoljenje za sanacijo streheDa je streha potrebna sanacije lahko opazimo takrat, ko prostorov v hiši več ne moremo zadostno segrevati ali pa jih težko ohladimo, kadar je vroče. Tudi ko se v prostoru začne nabirati vlaga, je to pokazatelj, da je vaša streha potrebna sanacije. Streha je pomemben del hiše oziroma objekta, saj objekt varuje pred različnimi vplivi iz okolja. Izrednega pomena je, da poskrbimo za redno vzdrževanje strehe in po potrebi tudi za sanacijo strehe. Sanacija strehe je le delno popravilo strehe in za sanacijo ne potrebujemo gradbenega dovoljenja, medtem ko za rekonstrukcijo strehe potrebujemo tudi gradbeno dovoljenje, saj rekonstrukcija strehe poleg sanacije vključuje tudi vse ostale posege, kot je na primer sprememba strešne konstrukcije. V podjetju ILD Slovenija imamo dolgoletne izkušnje z izdelavo streh, prav tako pa vam bomo z veseljem svetovali glede sanacije strehe. Tudi če skrbite za redno vzdrževanje strehe, je včasih sanacija strehe nujno potrebna. Če potrebujete redno servisiranje streh ali svetovanje glede sanacije streh, nas pokličite. Z veseljem bomo poskrbeli, da bo vaša streha spet funkcionalna.

sanacija streheKakovostna sanacija strehe, pločevinaste strehe ali notranje strehe strehe po ugodni ceni

Pri nas bo vaša streha deležna kakovostne sanacije po ugodni cene. Vsi naši delavci so strokovno usposobljeni in izšolani, leta izkušenj pa so nam dala bogato znanje, da se vsake sanacije lotimo premišljeno in preudarno. Če je čas za sanacijo strehe, sanacijo pločevinaste strehe ali zgolj sanacijo strehe z notranje strani, ne odlašajte. Pokličite nas in z veseljem bomo poskrbeli za kvalitetno sanacijo vaše strehe. Naj vas še enkrat spomnimo, da za sanacijo, za razliko od rekonstrukcije strehe, ne potrebujete gradbenega dovoljenja.

Redno servisiranje strehe – da bo sanacija le redno potrebna

Z rednim servisiranjem strehe svoje hiše ali objekta boste poskrbeli, da bo sanacija le redko potrebna. S tem si boste tudi znižali stroške, ki bi nastali ob morebitni sanaciji strehe. z rednim vzdrževanjem in pregledom streh v našem podjetju poskrbimo, da so morebitne poškodbe na strehi ugotovljene ob pravem času. V podjetju ILD Slovenija ob vsakem pregledu izdelamo tudi poročilo s predstavljenimi ugotovitvami in vam svetujemo pri sanaciji. .

Vaša streha potrebuje sanacijo? Mi smo pravi naslov za vas.

V kolikor je vaša streha nujno potrebna sanacije, ne odlašajte s popravilom. Lahko se namreč zgodi, da bodo stroški izredno visoki. Pri nas opravljamo cenovno ugodne sanacije in svetujemo o vzdrževanju in popravilu streh. Če potrebujete zanesljivega, hitrega in natančnega izvajalca sanacije vaše strehe, potem se obrnite za vas. Za sanacijo strehe z notranje strani ali sanacijo celotne strehe ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Dovolj je že, da nas pokličete in se dogovorite za ogled.