Parket

Salon parketa

Salon parketa Eko stil – akcija parketa priznanega finskega proizvajalca

Salon parketa Eko stilSalon parketa Eko stil je družinsko podjetje, specializirano za dobavo in montažo talnih oblog. Zastopamo svetovno priznane izdelovalce talnih oblog različnih vrst in tehnologij. Med njimi je tudi finski proizvajalec gotovega parketa Karelia, ki nudi široko paleto gotovih parketov različnih vrst in dimenzij, ki jih lahko uporabimo za poslovne, šolske, gostinske, trgovske in športne objekte, hotele, vrtce, domove za starejše ter za stanovanja in hiše.

Parket je talna obloga, ki z leti ni izgubila svoje veljave, saj je les obstojen in trpežen naraven material, ki v prostor vnaša prijetno toplino, njegovo vzdrževanje pa je enostavno. Ena večjih prednosti parketa je tudi njegovo obnavljanje. Po določenem času mu lahko z brušenjem in lakiranjem namreč povrnemo prvotni sijaj in s tem zagotovimo še daljšo uporabnost.
Pri nakupu parketa lahko prihranite, če izberete dvoslojni ali troslojni gotovi parket Karelia, ki vam ga nudi salon parketa Eko stil. Akcija parketa priznanega finskega proizvajalca vam namreč prinaša občuten prihranek.

Dvoslojni in troslojni gotovi parket Karelia – akcija parketa prinaša prihranek

Salon parketa Eko stil vam nudi dvoslojni in troslojni gotovi parket, ki ga je zaradi polaganja na klik možno položiti hitro in enostavno. Gotovi parket je vnaprej brušen, lakiran ali oljen, zato prihranimo tudi čas, ki bi ga sicer morali nameniti brušenju in sušenju laka. Zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti površinske obdelave so gotovi parketi najprimernejši tudi za tla s talnim gretjem.

Dvoslojni parket je sestavljen iz zgornjega pohodnega dela iz kakovostnega masivnega lesa debeline 4 mm, in spodnjega nosilnega sloja, ki je lahko iz lesa nižje gostote – debeline do 6 mm. Posebnost takšnega parketa je križna sestava. Sloji so lepljeni tako, da je aksialno osnovno tkivo zgornjega sloja položeno pravokotno na aksialno osnovno tkivo spodnjega sloja. Dvoslojni parket zato predstavlja nekakšen vezan les, ki ga odlikuje izjemna stabilnost.
Troslojni parket predstavlja najboljšo izbiro za visoko obremenjene površine. Sestavljen je iz treh plasti lesa, ki so trdno zlepljene med seboj. Zgornji in spodnji sloj sta iz tako imenovanega pravega lesa, vmesnega pa sestavlja les smreke oziroma bolj redek les (iglavec). Salon parketa Eko stil vam troslojni parket nudi v različnih velikostih in debelinah.

Karelia gotovi parketi, ki vam jih nudi salon parketa Eko stil, predstavljajo primerno, zlasti pa praktično izbiro za vse, ki jim dolgotrajna obstojnost, prijeten občutek ob stiku z lesom in naravni materiali veliko pomenijo. Zato nikar ne odlašajte in obiščite salon parketa Eko stil. Po zaslugi ugodnih cen, ki vam jih prinaša naša akcija parketa, boste ob nakupu tudi prihranili.