Salon kuhinj Ljubljana
Kuhinja

Salon kuhinj Ljubljana: zanimive ideje za načrtovanje in nakup nove kuhinje

Salon kuhinj in ostalega pohištva podjetja Maros d. o. o. je zagotovo kraj, ki ga morate obiskati, če se odločate za nakup nove kuhinje. V salonu kuhinj si boste lahko ogledali naše razstavljene eksponate kuhinj in mogoče se vam ob gledanju utrne tudi kakšna zanimiva ideja za vašo novo kuhinjo. Podjetje Maros d. o. o. je na slovenskem trgu prisotno že skoraj 30 let. Ponujamo vam vrhunsko evropsko pohištvo in nudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Naš salon kuhinj in pohištva, kjer si lahko ogledate nove kuhinje, se nahaja v Ljubljani na Šmartinski cesti 53. Obiščete pa nas lahko tudi v salonu kuhinj v Celju ali v salonu v Slovenski vasi pri Brežicah, kjer smo za vas pripravili outlet ponudbo.

Salon kuhinj Ljubljana

Salon kuhinj Ljubljana vam ponuja odlične ideje za načrtovanje kuhinje

Obisk salona kuhinj je odlična ideja, da dobite idejo za vašo novo kuhinjo. Ponujamo vam visokokvalitetne kuhinje po ugodni ceni priznanih evropskih proizvajalcev pohištva. Naša storitev je celovita: od strokovnega svetovanja, izmer na vašem domu, 3D izrisov nove kuhinje pa vse do brezhibne montaže. Na vse nove kuhinje vam ponujamo tudi garancijo in sprotno odpravljanje napak. Prepričani smo, da boste v našem salonu kuhinj in ostalega pohištva v Ljubljani našli primerno kuhinjo za vaš prostor. Pri načrtovanju kuhinje vam bodo v veliko pomoč naši strokovni sodelavci in arhitekti, ki bodo poskrbeli, da bodo uresničene vse vaše želje in ideje. Kuhinjo vam bomo projektirali tako, da bo prostor maksimalno izkoriščen, da bo kuhinja funkcionalna, estetsko dovršena in tudi cenovno ugodna.

Nakup nove kuhinje

Nakup kuhinje naj bo dobro premišljen

Marsikomu načrtovanje nove kuhinje predstavlja pravo nočno moro. Če nas obiščete v salonu kuhinj v Ljubljani boste deležni strokovnega svetovanja in pomoči pri načrtovanju. Naše kuhinje se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto in prefinjenim dizajnom. So tehnološko dovršene, prostorne in praktične. Glede na vaš okus lahko izberete moderne ali klasične kuhinje. Razstavne eksponate si oglejte v salonu kuhinj, fotografije pa so dostopne tudi v našem spletnem katalogu. Prepričani smo, da boste med pestro ponudbo novih kuhinj našli takšno, ki vas bo popolnoma očarala. Kuhanje v novi kuhinji pa bo opravilo, ki ga boste počeli z velikim veseljem. Naj nakup kuhinje postane prijetno opravilo, še posebno, če je lahko tako ugoden.

Ideje za kuhinje lahko dobite v našem salonu kuhinj

Če razmišljate o nakupu kuhinje, pa ne veste, kaj točno si želite, je lahko obisk salona kuhinj odlična priložnost, da dobite kakšno idejo za kuhinje. Salon kuhinj v Ljubljani vam ponuja veliko izbiro razstavnih eksponatov. Vabljeni v naše salone kuhinj v Ljubljano, Celje ali Slovensko vas. Veseli bomo vašega obiska.