Kuhinja

Salon kuhinj Erjavec, Ljubljana – klasične in moderne kuhinje po meri

Salon kuhinj (Ljubljana) podjetja Pohištvo Erjavec vam v svojem bogatem prodajnem programu nudi tako klasične kot moderne kuhinje po meri. Kuhinja že dolgo ni več samo prostor, v katerem se pripravlja hrana, ampak je postala tudi prostor, namenjen druženju. Zato je kuhinja marsikje združena z jedilnico, včasih pa tudi z dnevnim prostorom. Ko se odločamo za novo kuhinjo, moramo najprej upoštevati njeno funkcionalnost, obenem pa poskrbeti, da bo naša nova kuhinja primerna za druženje s prijatelji in družino. Seveda pa je pomembno tudi, da se odločimo za takšno kuhinjo, ki bo ustrezala našemu okusu in življenjskemu slogu. Obiščite salon kuhinj v Ljubljani, kjer boste dobili veliko novih idej. Če želite, da bi vaša kuhinja odražala domačnost in toplino, brezčasnost in eleganco, potem je klasična kuhinja prava za vas. Če so vam bližje ravne linije, gladke površine in barve visokega sijaja, pa imamo za vsa pripravljene moderne kuhinje.

Salon kuhinj Ljubljana
Salon kuhinj, Ljubljana

Ne glede na to, kakšna je vaša sanjska kuhinja, vam bo salon kuhinj Erjavec Ljubljana pomagal pri vseh odločitvah: po vaših željah bomo izdelali 3D-izris in vam s strokovnimi nasveti olajšali izbiro materialov, barv in postavitve.

Moderne kuhinje Erjavec – moderno in funkcionalno

V primerjavi s klasičnimi so moderne kuhinje zasnovane tako, da združujejo estetiko in praktičnost. Njihova glavna značilnost so ravne linije in gladke površine, poleg bele barve pa v njej najdemo tudi bolj živahne ter toplejše in prijetnejše odtenke, kot so na primer rdeča, zelena in modra.

Moderna kuhinja je izdelana iz kakovostnih materialov, ki so vzdržljivi ter odporni na razne udarce in praske, poleg tega pa omogočajo tudi enostavno čiščenje površin. Pogosto so to kovina, steklo ali eksotičen les. V moderni kuhinji pa ne smejo manjkati najsodobnejše elektronske naprave – v njej tako najdemo elektronske naprave tako iz sveta zabavne elektronike kakor tudi iz sveta bele tehnike, ki so prilagojena potrebam individualnih gospodinjstev.

Če je torej nova moderna kuhinja na vrhu vašega seznama želja, je salon kuhinj Erjavec Ljubljana pravi naslov za vas. Nudimo vam tudi bogato izbiro gospodinjskih aparatov, ki bodo odlično dopolnili vašo izbrano kuhinjo. Hkrati pa poskrbimo za dostavo in montažo vaše moderne kuhinje po meri.

Vabljeni v salon kuhinj Erjavec v Ljubljani!