Keramika

Salon keramike

Salon keramike z daleč največjo izbiro v Sloveniji

Salon keramike mora stranki predstaviti keramične ploščice. Kuhinjske keramične ploščice in ploščice za kopalnico je potrebno prikazati, izpostaviti njihovo estetsko vrednost in praktično uporabnost. V našem salonu lahko vidite le delček naše izredno bogate ponudbe keramičnih ploščic za kopalnico, kuhinjskih keramičnih ploščic, talnih keramičnih ploščic, itd.

Salon keramike je v službi naših spoštovanih kupcev

Naš salon keramike vam na ogled ponudi veliko, še več pa si lahko ogledate s pomočjo naših katalogov. Če vas zanimajo ploščice za kopalnico, talne keramične ploščice ali pa kuhinjske keramične ploščice, vam bodo pomagali naš svetovalci. Pri njih se lahko tudi naročite vnaprej. To pomeni, da se bo v času vašega prihoda nekdo stoodstotno posvetil le vam. In to še ni vse! Na vašo željo vam bomo sestavili tridimenzionalni model vaše prihodnje kopalnice, kjer si boste lahko ogledali, kako bi izgledala z različnimi variantami ploščic za kopalnico in kopalniške keramike.

Pestra izbira ploščic za kopalnico kot nikjer drugje

V našem salonu keramike imamo v Sloveniji rekordno izbiro kuhinjskih keramičnih ploščic, ploščic za kopalnico in ploščic za notranje in zunanje prostore hiše. Na tem področju nas ne prekaša nihče, saj ponujamo več kot dva tisoč vrst ploščic. Zalaga nas več kot sto petdeset najbolj uglednih dobaviteljev notranje opreme. Če je vaš okus še tako eksotičen ali neobičajen: verjemite, da se bo nekaj našlo tudi za vas. Ne verjamete? Pridite in nas obiščite, da vas bomo prepričali. V našem salonu keramike še nikogar nismo razočarali ali pustili hladnega.

Kuhinjske keramične ploščice v kuhinji brez konkurence

Kuhinja je eden osrednjih prostorov našega bivališča, zato je dobro, da se v njem odlično počutimo. K temu bodo pripomogle tudi estetske in kvalitetne ploščice, ki jih lahko kupite v našem izvrstno založenem salonu keramike. Ker ploščice ohranijo svoj lesk in sijaj ter jih je zelo enostavno čistiti, so kot obloga sten in tudi tal v kuhinji nenadkriljive.

Kuhinjske ali kopalniške keramične ploščice