Keramika

Salon keramike Ljubljana – vrhunska oprema in keramika za kopalnice

Salon keramike Kersan Ljubljana (Trzin) vam na enem mestu ponuja vse potrebno za popolno ureditev vaše kopalnice. Na voljo so vrhunsko priznana italijanska keramika za kopalnice, visokokakovostne keramične ploščice, armature, tuš kabine in kopalne kadi ter vsa ostala oprema za kopalnico. Prodajni program prilagajamo željam in zahtevam kupcev, pri svetovanju pa nam je v pomoč tudi sodobni računalniški program, ki omogoča 3d izris prostora. Z izrisom si boste lahko lažje predstavljali, kaj sodi v vašo kopalnico in kaj ne. O naši kakovosti vas lahko prepriča tudi dejstvo, da imamo na tisoče zadovoljnih kupcev, ki jim je Salon keramike Kersan Ljubljana pomagal ustvariti sanjsko kopalnico.

Salon keramikeSalon keramike Ljubljana

Keramične ploščice in sanitarna keramika za kopalnice

Keramične ploščice in sanitarna keramika so sestavni element vsake kopalnice. Salon keramike Kersan Ljubljana vam ponuja keramične ploščice in sanitarno keramiko dovršenega italijanskega dizajna, ki bodo v vaši kopalnici ustvarile posebno atmosfero in energijo ter pripomogle k boljšemu počutju. Nudimo vam bogat prodajni program s pestrim izborom keramičnih ploščic raznovrstnih oblik, velikosti in barv, vse pa v kombinaciji z različnimi dekorativnimi elementi ponujajo obilico različnih možnosti oblikovanja.

Keramika za kopalnice, kot so umivalnik, wc in tuš kabina, so nepogrešljivi elementi v naših kopalnicah. Izbrana sanitarna keramika mora biti kakovostna, saj gre za elemente, v katerih so nenehno prisotne voda in različne kemikalije. Sanitarna keramika za kopalnice vam je na voljo v kar dvajsetih različnih barvah.

Oprema za kopalnicoKeramika za kopalnice

Naj se prijeten začetek dneva začne že v vaši kopalnici – obiščite naš salon keramike Kersan Ljubljana – Trzin.

Oprema za kopalnico naj bo skrbno izbrana

Oprema za kopalnico je stvar tehtnega premisleka, saj le skrbno izbrana oprema vašo kopalnico naredi popolno. Pri izbiri moramo v prvi vrsti upoštevati velikost kopalnice in njene prostorske zmožnosti. Ključno vlogo pri postavitvi kopalnice igrata tuš kabina in kopalna kad, saj navadno zavzameta največ prostora. Tuš kabina je najbolj smiselna odločitev, če je vaša kopalnica majhna. V primeru, da naša oprema za kopalnico vključuje kopalno kad, je to najbolje vgraditi ob steno ali v kot kopalnice. S svojimi čistimi linijami in simetrijo se enostavno prilagaja vsakemu prostoru.

Oprema za kopalnico vključuje tudi kopalniško pohištvo. Kopalniške omarice so lahko viseče ali stoječe, vključujejo pa predalnike ali odlagalne poličke. Priljubljene so bele omarice z visokim sijajem, prav tako pa tudi omarice v različnih lesnih odtenkih.

Vabljeni v salon keramike Kersan Ljubljana!