Roloji

Roloji, cenik zelo ugoden⎟ izjemno kvalitetni notranji roloji za okna

Roloji: ugodni in izjemno praktični notranji roloji različnih vrst

Roloji so najpogosteje notranja senčila, možni pa so tudi zunanji roloji za okna. Ker so slednji izpostavljeni precej bolj neugodnim razmeram kot notranji roloji za okna, mora biti temu prilagojena njihova izdelava oziroma izbira materialov, ki morajo biti bolj trpežni. Notranji roloji za okna so tako načeloma še vedno najenostavnejša in najhitrejša izbira, kar zadeva senčila.

Notranji roloji so enostavna, a zelo koristna senčila notranji-roloji

Glavni razlog, zaradi katerega so roloji – predvsem pa notranji roloji – tako priljubljena rešitev za zatemnjevanje različnih prostorov, je vsekakor svojevrstna kombinacija dostopne cene, enostavne montaže, estetskega videza in učinkovitosti pri opravljanju svoje naloge. Roloji so močno prisotni tudi v moderni arhitekturi, saj so kompatibilni z različnimi slogi notranje opreme. Že klasični prostoviseči roloji za okna na vzmet, verižico ali monokomandne palice ponujajo pester izbor barv oziroma odtenkov, vzorcev, materialov in možnosti prilagajanja prepustnosti svetlobe. Mehanizem je lahko izdelan iz PVC-materiala ali iz kovine, možna pa je tako stropna kot stenska montaža nosilca. Osnovni notranji roloji pa poznajo tudi mnogo različic, ki so bile ustvarjene s še večjim posluhom za potrebe sodobno opremljenega doma. Tako postaja vse bolj razširjeno upravljanje z elektromotorjem, ki deluje na stikalo ali pa se odziva na ukaze daljinca. Daljinec nam seveda omogoča aktivacijo električnega navijanja oziroma odzivanja na daljavo, kar je pogosto zelo praktično.

Klasični roloji in drugi tipi po dostopnih cenah

Podjetje Roletarstvo Medle, znano kot vodilni proizvajalec senčil, je prava rešitev za vse, ki iščete optimalno razmerje med ceno in kvaliteto. Naši izdelki so razširjeni tako po Sloveniji kot po tujih trgih. Izdelujemo notranja in zunanja senčila ter rezervne dele (trak za rolete ipd.), komarnike, garažna vrata in stavbno pohištvo. Eden od naših najbolje prodajanih izdelkov so prav roloji. Cenik, ki navdušuje naše stranke, ni edini razlog za to. Vrhunska kvaliteta, nadpovprečno dolga življenjska doba, enostavna montaža in upravljanje ter izviren dizajn so tiste odlike, s katerimi se ponašajo vsi naši roloji – cenik je tako le še pika na i. Poleg klasičnih so vam na voljo tudi dvojni roloji, ki omogočajo enostavno regulacijo prepustnosti svetlobe, gubani, pri katerih se zavesa ob potegu guba od spodaj navzgor, posebni dizajnerski, ki poskrbijo za moderen videz prostora z zanimivimi izvedbami nosilcev in izvirno potiskano tkanino, ter roloji v kaseti. Pri slednjih kaseta zakrije mehanizem, odločite pa se lahko za multikaseto, ovalno ali minikaseto. Pomagamo vam pri izbiri najprimernejše izvedbe ter poskrbimo za profesionalno izmero, izdelavo in montažo.

Več na naši strani, www.medle.si