rolo komarnik
Ograje

Rolo komarniki

  rolo komarnik za vrata	 Rolo komarniki so le ena izmed možnosti, za katero se lahko odločite. Tako so vam denimo na voljo tudi fiksni komarniki za okna, vendar pa se v večini primerov prav rolo komarniki izkažejo za najboljšo rešitev. Če niste povsem prepričani, kakšen komarnik za okno bi bil najboljši vaši konkretni situaciji, vam v podjetju Strle z veseljem priskočimo na pomoč s strokovnim nasvetom. Verjamemo v individualen pristop, zato pri nas ne boste obravnavani kot številka. Preden se izvede montaža komarnika in še prej seveda njegova profesionalna izdelava, se z vami natančni pogovorimo glede vaših želja. Tako so končni rezultat unikatni, po meri izdelani komarniki, cena pa je kljub prvovrstni kakovosti zelo ugodna.

Kaj so glavne prednosti, ki jih ponujajo rolo komarniki?

Z rolo komarniki lahko ubijete dve muhi na en mah – ne da bi pri tem v resnici ubili eno samo muho! Kaj mislimo s tem? Rolo komarniki omogočajo tako popolno odprtost okna kot zaščito pred insekti in žuželkami, ko je to potrebno. Ko komarnik ni potreben, ga s potegom enostavno pospravite nazaj v začetno pozicijo oziroma ga navijete v posebno omarico, ki se nahaja na zgornjem robu okna, možna pa je tudi integracija v ohišje zunanjega senčila. Tako lahko položaj komarnika prilagajate glede na letni čas oziroma glede na svoje potrebe po dostopu do zunanje okenske police. Za večino so zato rolo komarniki najbolj praktična izbira. Zaradi posebne ščetke, nameščene v vodilih, ki zagotavlja protivetrno zaščito, bodo rolo komarniki ostali na svojem mestu tudi ob manj ugodnih pogojih. Tako gre za verjetno najbolj priljubljen komarnik za okna, cena pa je še dodaten razlog, zakaj se toliko ljudi odloči prav za rolo komarnik za okna. Cena je namreč pri tem tipu zelo ugodna, poleg tega pa je montaža komarnika hitra.

Ne pozabite na rolo komarnik za vrata

rolo komarnikMedtem ko se večina danes že zaveda, kako pomembno je, da okna zaščitimo s komarniki, pa so komarniki za na vrata pogosto deležni manj pozornosti, kot si jo zaslužijo. V tem primeru gre večinoma za rolo komarnik za vrata, če je to potrebno, pa so vam na voljo tudi drsni komarniki za na vrata ali plise komarniki. Za rolo komarnik za vrata je značilen podoben princip delovanja oziroma rokovanja z njim kot pri okenskih komarnikih tega tipa. Rolo komarnik za vrata omogoča enostavno prehajanje, v vmesnem času pa je zagotovljeno optimalno tesnjenje in s tem tudi zaščita vašega doma pred insekti. Vabljeni!