garažna vrata
Vrata

Rolo in sekcijska garažna vrata vrhunske kakovosti po ugodni ceni

Garažna vrata imajo v današnjem času zelo pomembno vlogo. Naše jeklene konjičke ščitijo pred vremenski vplivi, zagotavljajo dodatno varnost, obenem pa prostor toplotno izolirajo in ponujajo visoko stopnjo avtomatizacije.
V podjetju Roletarstvo Medle smo mnenja, da morajo garažna vrata biti varna pred vlomilci, trajna, odporna na vremenske vplive, lepa, se ujemati s stilom vaše hiše in enostavna za vzdrževanje. V naši ponudbi vam posebej predstavljamo rolo garažna vrata.

Garažna vrata

Ugodne cene rolo garažnih vrat

Posebnost rolo garažnih vrat je v tem, da se lamele zvijejo v omarico pod preklado, lahko pa se montirajo tudi na zunanjo stran garaže. Vsi deli rolo garažnih vrat so iz kakovostnih alu materialov z UV zaščito, katera se lahko vgradijo tako na notranji (med špaleto oz. v prostoru), kot tudi na zunanji strani (po fasadi). Ker omarica garažnih vrat zavzame zelo malo prostora, se garažna vrata rolo praktično lahko vgradijo v katerokoli odprtino, kar pri drugih npr. panelnih garažnih vratih ni mogoče. Lamela 55 je polnjena s poliuretansko peno visoke gostote, kar pripomore k še večji toplotni in zvočni izolaciji prostora.

 
Upravljanje je električno preko daljinskega upravljalca z možnostjo ročnega odpiranja v primeru izpada električne energije. Za dodatno varnost proti vlomu so v rolete serijsko vgrajene protivlomne vzmeti, ki prepričujejo dvig lamel, ko so le-te spuščene.

 
Standardna garažna vrata rolo omejenih dimenzij (širina do ~ 350  in višina do ~ 250cm ) s širino lamel 55 mm so primerna predvsem za klasična garažna vrata (en avtomobil).

rolo garažna vrata

Sekcijska garažna vrata – odlična rešitev za vsako garažo

Sekcijska avtomatska garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Takšen način dviganja garažnih vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, pa tudi pred njo, saj imate na voljo celoten prehod. Tesno parkiranje pred garažo ne bo več težava. Sekcijska garažna vrata so vedno primerna – ne glede na to, ali je oblika garažne odprtine pravokotna ali poševna, ali če ima segmentni ali polkrožni lok. Sekcijska garažna vrata odlikuje zaščita pred vlomi: varovalo pred dvigovanjem avtomatsko zaskoči v omejevalnik tekalnega vodila in zaščiti vrata pred zunanjim dvigovanjem. Ta zapahnitev vrat deluje izključno mehansko in je učinkovita tudi v primeru prekinitve električne napetosti. Sekcijska garažna vrata pa so tudi vremensko odporna – trajno elastična in vremensko odporna tesnila na vseh štirih straneh zadržujejo veter in dež.

Obiščite nas in se prepričajte, da cene garažnih vrat še nikoli niso bile tako ugodne. Vabljeni.