Rolete

Roletarstvo Medle – strokovnjaki za senčenje

V podjetju Medle smo roletarstvo oziroma izdelavo različnih senčil dopolnili tudi s ponudbo stavbnega pohištva in garažnih vrat. S tem želimo svojim strankam ponuditi celovito ponudbo, s katero bomo povsem ustregli njihovim željam in potrebam. Naše notranje in zunanje rolete za okna so vrhunski izdelki, na katere je naše roletarstvo izjemno ponosno, saj se vsakič znova izkaže, da so pisane na kožo naših strank. Na podlagi njihovih želja in specifičnih lastnosti posamezne zgradbe vam roletarstvo Medle izdela različna senčila, ki vam bodo služila dolgo vrsto let. Oglejte si ponudbo na spletni strani ali pa se oglasite v naših razstavno-prodajnih salonih v Novem mestu, Ljubljani in na Jesenicah, v tujini pa imamo poslovalnice tudi v Avstriji in na Hrvaškem.

Roletarstvo

Zunanje rolete za okna v roletarstvu Medle

Naše roletarstvo svojim strankam ponuja tudi zunanje rolete oziroma predokenske vidne rolete. Te so zaradi svoje praktičnosti oziroma enostavne vgradnje še vedno najbolj priljubljen izdelek, ki ga nudi roletarstvo Medle. Zakaj? Preprosto zato, ker so tovrstna senčila izjemno enostavna za vgradnjo na vse vrste objektov. Za razliko od podometnih rolet, ki zahtevajo vnaprejšnje predvidevanje, se vidne rolete lahko nameščajo tako v novogradnje kot na starejše objekte. Namestijo se, ko je fasada že izdelana, zato barvo lahko prilagodimo tako, da se ujema z videzom objekta. Tako je roleta poleg praktičnosti tudi estetski element

Roletarstvo s posluhom za uporabnika

Temeljno vodilo, ki nas usmerja, je za roletarstvo Medle prilagajanje strankam in njihovim željam. Vse naše rolete za okna (zunanje, notranje rolete) so na voljo v številnih različicah in v različnih izvedbah. Roletarstvo vam ponuja takšne z ročnim upravljanjem ali pa tiste, ki jih upravljate s stikalom, na voljo pa so tudi rolete z daljinskim upravljalnikom. Za vrhunsko udobje lahko naročite tudi senčila s senzorji, ki se odpirajo oziroma zapirajo glede na sonce, veter ali dež, lahko pa nastavite tudi časovno določeno upravljanje. Roletarstvo Medle nudi tudi senčila, ki so lahko del pametne napeljave v hiši, s čimer dosežete popoln nadzor nad vsemi sistemi.