Kopalniška oprema Radiatorji

Oblikovalsko dovršen radiator za kopalnico

Radiator za kopalnicoOgrevanje kopalnice in celotnega bivalnega prostora predstavlja kar velik odstotek celotnega stroška za vzdrževanje, pa naj gre za zasebne domove ali večje objekte, namenjene oddajanju. Pri tem ni nepomembno, kakšen radiator za kopalnico izberete, saj sta tako varčnost kot videz zelo pomembna. Cevni radiatorji za kopalnice Bial so unikum na slovenskem in svetovnem trgu. So funkcionalni, varčni radiatorji in tako izjemno oblikovani, da včasih sploh ne opazite, da gre za radiator. Za kopalnico je dobro ogrevanje še posebno pomembno, saj si med uporabo resnično ne moremo privoščiti, da v njej ne bi bilo toplo.

Cevni radiatorji za kopalnice – vrhunska kakovost in učinkovitost

Ko izbirate radiator za kopalnico, naj bo na prvem mestu seveda njegova učinkovitost. Radiatorji podjetja Bial so posledica nenehnega izobraževanja, sledenja novostim na področju tehnologije in znanosti ter oblikovalskih idej naših strokovnjakov. Izdelujemo jih s spajkanjem v tunelski peči, zato so zvari lepi in kakovostni. V cevi radiatorja je vstavljen električni grelec za kopalniški radiator, ki omogoča natančno nastavljanje temperature. Poleg tega, da je kopalniški radiator Bial že v osnovi zelo varčen, lahko veliko prihranite tudi z nastavljanjem temperature. Ena stopinja razlike namreč pomeni zelo velik prihranek na letni ravni, še posebno, če gre za večjo kvadraturo in veliko radiatorjev.

Električni grelec za kopalniški radiator

Radiator za kopalnico je lahko neopazen ali pa izrazit estetski objekt

Posebna prednost cevnih radiatorjev za kopalnice je njihova sposobnost, da postanejo neopazni – če to želite, seveda. Lahko pa so tudi takšni, da takoj padejo v oči. Za svoje kupce smo pripravili več serij, v katerih boste lahko poiskali ravno pravi radiator za kopalnico. V njih so klasični in zadržani modeli, ki se lahko zlijejo s prostorom, pa tudi nenavadni in vpadljivi radiatorji, ki zanesljivo ne bodo ostali neopaženi. Če med izdelki, ki so na razpolago, ne boste našli takšnega, ki bi popolnoma ustrezal vašim željam, vam v podjetju Bial nudimo tudi izdelavo radiatorjev po meri.

Bial – vrhunsko dovršeni cevni radiatorji za kopalnice.