pvc vrata cenik
PVC vrata

Pvc vrata cenik

Pvc vrata: prodaja pvc vhodna in sobna vrata po ugodnem ceniku

pvc vrata cenikV podjetju Cugelj pvc in alu okna d. o. o. se ukvarjamo s prodajo pvc vrat po ugodni ceni, ponujamo pa vam tudi pvc in alu okna (enokrilna in dvokrilna). Za cenik in ostale informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01/78 78 535 ali preko elektronskega naslova info@cugelj.si. Pvc vhodna vrata so estetsko dovršena, funkcionalna ter zvočno in toplotno izredno dobro izolirana. Profili za izdelavo pvc vhodnih vrat so širši in dodatno ojačani, zato je strah pred povešanjem in krivljenjem vhodnih vrat popolnoma odveč. Tudi po več letih bodo vaša pvc vrata enako funkcionalna kot prvi dan vgradnje. V podjetju Cugelj pvc in alu okna d. o. o. vam ponujamo tudi pestro izbiro okrasnih polnil. Vaša pvc vrata boste lahko na tak način popolnoma prilagodili zunanjemu izgledu hiše in okolice. Katalog pvc okrasnih polnil je dostopen na naši spletni strani. Pri nas boste dobili tudi kvalitetna pvc notranja oziroma sobna vrata in dvižno drsna vrata.

Izdelava in prodaja kvalitetnih pvc vhodnih in notranjih sobnih vrat

cena pvc vratČe potrebujete nova vhodna ali notranja, sobna pvc vrata, ki so kakovostna in estetsko dovršena, hkrati pa dostopna po ugodnem ceniku, potem smo mi pravi naslov za vas. Z izdelavo in prodajo pvc oken in vrat se ukvarjamo že dolgo let. Bogate izkušnje so nam dale veliko strokovnega znanja, da vam brezhibno izdelamo in vgradimo visokokakovostna pvc vrata in okna. Poskrbeli bomo za svetovanje, izmero, sestavo in brezhibno montažo. Pri nas boste dobili najboljše razmerje med kvaliteto in ceno pvc vrat. Na voljo so enostavna pvc vrata, ki so primerna za kleti, drvarnice, skladišča ali kot stranski vhod v hišo. Enostavna pvc vrata so izdelana iz 7-komornih profilov. Ojačana so z jeklenimi ojačitvami in zapolnjena z 48 mm debelim steklom oziroma polnilom. Izberete pa lahko tudi pvc vrata z dekorativnim polnilom (katalog pvc vrat si lahko ogledate na spletni strani), ki bodo polepšala vaš dom. Izbirate lahko med različnimi barvami, dodatki in modeli pvc vrat po ugodnem ceniku.

Cenik in ostale informacije o pvc vratih

Pri nas boste dobili kakovostna pvc notranja sobna in vhodna vrata ter dvokrilna pvc vrata, ki so narejena iz kvalitetnih profilov. Pvc vrata so v notranjosti ojačana in garantirajo trdnost in stabilnost, imajo vgrajeno protivlomno zaporo, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Za vse informacije v zvezi s cenikom nas pokličite ali nam pošljite elektronsko sporočilo. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri vaših novih pvc vhodnih ali sobnih vrat.