Talne obloge

Pvc talne obloge v akciji

Pvc talne oblogePvc talne obloge so najbolj prodajane talne obloge

Pvc talne obloge so zelo odporne proti umazaniji in se težko obrabijo. Te talne obloge se zelo dobro prodajajo in pri nas je v zvezi z njimi pogosto kakšna akcija. Če vas zanimajo pvc talne obloge in preučujete naš cenik, vam svetujemo, da preverite, če je za talne obloge, ki jih želite v veljavi akcija. Podjetje EKO STIL je na trgu prisotno že več kot petindvajset let. Zastopamo veliko različnih priznanih proizvajalcev za talne obloge iz umetne mase vseh tehnologij in vrst. Smo dobavitelji za talne obloge pvc za objekte najrazličnejših namembnosti v Sloveniji in v Evropi. Naše bogato znanje in izkušnje na področju talnih oblog upošteva veliko projektantov in arhitektov. Še posebej z veseljem pa se posvetimo posameznim kupcem, ki bi radi najboljše za svoj dom. In najboljše so prav vinil talne obloge.

Pvc talne obloge so primerne za marsikoga in marsikje

Pvc talne obloge ne vsebujejo škodljivih snovi in so okolju prijazne, antistatične in antibakterijske, zato so primerne tudi za alergike. Uporabljajo jih v stanovanjskih hišah, restavracijah, poslovnih prostorih in trgovinah. Te talne obloge so tako popularne, da se kot strankam prijazno podjetje zavedamo, da je akcija nujen del posla. Pvc talne obloge imamo sicer navedene v ceniku, vendar vedno preverite morebitne akcijske cene.

Talne obloge – akcija je v našem salonu v Ljubljani

V našem salonu v Ljubljani, kjer prodajamo talne obloge je za vas na razpolago vedno kakšna akcija. Dobro je, da si najprej ogledate cenik pvc talnih oblog, ki je v našem katalogu, potem pa vam bo prijazen prodajalec z veseljem pokazal tiste pvc talne obloge, ki vas zanimajo. Poleg talne obloge vinil, ki vas zanima, vam priporočamo še gumijaste talne obloge. Gumijaste talne obloge so tako kot pvc talne obloge tudi zunanje talne obloge. Pvc talne obloge so vodoodporne, zato jih lahko uporabljamo tudi zunaj.