PVC okna in vrata
Okna PVC okna

PVC okno

PVC okno, ki ga dobite pri nas, se odlikuje z najboljšimi uporabljenimi materiali, ki jih je pri teh izdelkih mogoče uporabiti. Tako so naša okna PVC izdelana na podlagi okenskih profilov visoke kakovosti nemških podjetij REHAU, SCHUCO, BRUGMANN in SiP z EPDM tesnjenjem. Naše PVC okno se ponaša z najboljšim okovjem, saj imajo vsa naša PVC okna in vrata vgrajeno okovje najsodobnejših modelov najboljših proizvajalcev iz tega sektorja, kot so ROTO. WINKHAUS ALI MACO. Seveda ima okovje naših PVC oken z roletami protivlomno zaščito in režno prezračevanje. Njegova površina je prevlečena s prevleko iz titana in srebra, kar pomeni, da je maksimalno odporno na korozijo. Če želite, vam lahko vgradimo še nadgrajeno, torej bolj kvalitetno protivlomno zaščito, nočno zračenje, varčni izolacijski mehanizem, toplotni okvir in protivlomno blokado. Dimenzije naših PVC oken so poljubne. Lahko za odločite za PVC okna, ki imajo standardne dimenzije ali pa za PVC okna z roletami po meri. In, kajpak, življenjska doba našega PVC okna je dolga.PVC okna

PVC okna z roletami se ponašajo z izvrstnim steklom

Ko se odločate za PVC okna različnih dimenzij, ne kaže pozabiti na to, da je v primeru, če kupite PVC okno standardnih dimenzij ali PVC okno po meri, še najpomembneje, da poskrbite za to, da je steklo okna vrhunsko. Steklo je namreč tista točka oziroma površina okna, ki je dejansko najšibkejša in posledično najbolj izpostavljena. Življenjsko dobo PVC okna najpogosteje povezujejo z vzdržljivostjo okvirja. Toda steklo je tisto, ki dejansko poskrbi za udobje uporabnika. Naši proizvodi imajo dvojna izolacijska stekla TERMOPAN podjetij GLASS PRODUKT ali PILKINGTON, kar pomeni, kot vedo povedati poznavalci, najboljše, kar se da dobiti na trgu.

PVC okno, ki je uporabniku prijazno

Naša PVC okna z roletami se vsestransko odlikujejo. Protivlomni zaščiti in protihrupni zaščiti se pridružujeta čudovit dizajn in udobno rokovanje, zaradi česar je uporabniška izkušnja izjemna.

PVC okna in vrata