Pvc okna in vrata
Okna PVC okna

Pvc okna in vrata

pvc okna in vrata kranjV našem prodajnem programu imamo pvc okna, ki imajo odlične zvočne ter termoizolacijske lastnosti. Imajo tudi dobro odpornost na vremenske vplive. Materiale za naša pvc okna nabavljamo pri priznanih izdelovalcih, ki zagotavljajo konstantno dobro kvaliteto. Tudi naša pvc vrata, ki so klasična vhodna vrata ali drsna balkonska vrata so ena izmed najkvalitetnejših na našem tržišču. Trudimo se, da vam za naša pvc okna ter vrata nudimo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Najcenejša pvc okna in vrata dobite pri nas, nudimo pa vam tudi strokovno in hitro montažo pvc oken ter vrat. Tako kot je pomembna izbira oken je tudi pomembna izbira vrat za izgled vašega doma. Pomembno je, da se barvno skladajo z ostali elementi na hiši ter da so zanesljiva in seveda funkcionalna. Pvc okna ter vrata so dobavljiva v različnih barvah. Pvc okna in vrata so dobra investicija v vaš dom, saj vam zaradi svojih lastnosti omogočajo velik prihranek pri energiji, ki jo porabite za ogrevanje ali hlajenje vaših bivalnih prostorov. Pvc okna in vrata rabijo minimalno vzdrževanje so enostavna za čiščenje, imajo pa zelo dolgo življenjsko dobo. Zasteklitev je pri pvc oknih ter vratih ista, le dimenzije so različne. Pvc okna in vrata so dobavljiva v istih barvah, zato se lepo tudi barvno dopolnjujejo. Pvc okna in vrata je možno montirati v novogradnje kot tudi v starejše objekte pri obnovi.

Pvc okna in balkonska vrata lahko med seboj kombinirate saj so zdržljiva

Pvc okna in balkonska vrata Rehau so združljiva kar pomeni, da jih lahko medsebojno neomejeno kombinirate. V veliko primerih se stranke odločijo za kombinacijo pvc okna ter pvc balkonskih vrat. Čeprav pvc balkonska vrata Rehau dopuščajo širino elementov celo do 10 metrov, se stranke večkrat odločijo za manjšo širino pvc balkonskih vrat in dodajo pvc okno iz različnih razlogov. Širša balkonska vrata se vgrajujejo predvsem v novogradnje kjer prostorska razporeditev dopušča panoramsko steno v dnevnih ali spalnih prostorih.

Pvc okna in vrata

Po celi Sloveniji imamo razstavne salone in pogodbene monterje

Pvc okna in vrata, ki jih izdelujemo iz kvalitetnih materialov, si lahko ogledate v naših razstavnih salonih, ki jih imamo širom Slovenije. Sedež našega podjetje je v Škofji Loki, poslovne enote pa imamo v Škofji Loki, Novi Gorici, Mariboru ter na Ptuju. Imamo tudi pogodbene monterje naših pvc oken ter vrat in sicer so v Dolenji Vasi, Logatcu, Kranju in na Igu. Nudimo najugodnješa pvc okna in vrata na gorenjskem. Zelo velik delež montaž naredimo v Kranju. Ker je Kranj kar veliko mesto, polno hrupa, so naša pvc okna in vrata v Kranju najprimernejša izbira, ker nudijo odlično zvočno izolacijo.