PVC okna
Okna PVC okna

PVC okna dimenzije

PVC okna, enostavna za montažo – ugodna cena PVC oken

PVC okna so na priljubljenosti pridobila šele v zadnjih 40 letih, danes pa jih z lahkoto uvrstimo med najbolje oziroma najpogosteje prodajana okna. Z nakupom PVC oken smo namreč deležni mnogih prednosti, o katerih pri večini drugih vrst oken ne moremo govoriti. Slovijo po izvrstni toplotni izolaciji, zaradi katere porabo energije znižamo že prvi dan po montaži. Dejstvo je, da lahko z zagotovitvijo odlične toplotne izolacije oken vplivamo tudi na zmanjšanje stroškov ogrevanja. Z njihovim nakupom se izognemo tudi nabiranju neželenega kondenza na notranji strani okvira, krila in stekla. Odločimo se lahko za nakup PVC oken po meri, kar nam dopušča možnost izbire med različnimi dizajni in barvnimi kombinacijami. Se tudi sami zanimate za nakup PVC oken, pri tem pa iščete vrhunsko kvaliteto? V podjetju Hausmart vam nudimo najbolj ugodno ceno PVC oken na trgu.

PVC oknaPVC okna – ugodne cene niso edina prednost nakupa

Cene PVC oken so najpogostejši dejavnik, zaradi katerega se ljudje odločijo za nakup PVC oken. Če k temu prištejemo še odlično izolacijsko sposobnost, požarno varnost, dolgo življenjsko dobo, preprosto montažo in enostavno vzdrževanje, potem lahko rečemo, da gre za popolna okna. Ker so PVC okna pogosto izdelana po meri, so cene PVC oken odvisne od mnogih dejavnikov, v podjetju Hausmart pa vam bomo z veseljem predstavili orientacijske cene za lažjo predstavo. PVC okna standardnih dimenzij danes nadomešča možnost izdelave oken na podlagi upoštevanja želja in potreb strank, kar vam omogočamo tudi v podjetju Hausmart.

PVC okna in njihova dolga življenjska doba

pvc okna ceneDolga življenjska doba PVC oken je le še eden izmed razlogov, zakaj se nakup takšnih oken splača. Življenjsko dobo oken opredeli proizvajalec, temu primerna pa je tudi določitev garancijske dobe. Zavedati se moramo, da življenjska doba ne opredeljuje obdobja, v katerem okno propade, temveč opredeljuje le čas, v katerem naj ne bi prišlo do večjih sprememb na PVC oknih. Okna z dolgo življenjsko dobo boste našli tudi v ponudbi podjetja Hausmart. Predstavili vam bomo cene PVC oken, pogovorimo pa se lahko tudi o dimenzijah PVC oken, ki so primerne za vaš individualni primer. Veselimo se vašega obiska in zadovoljstva ob nakupu.