PVC okna cena
Ograje

PVC okna cena

PVC okna cena je odvisna od številnih dejavnikov, zato vam na spletni strani ponujamo le okviren  cenik PVC oken in vrat. Natančen izračun cene PVC oken je mogoč šele, ko imamo na voljo dovolj potrebnih informacij:

  • cene PVC oken so odvisne od tega, ali gre za novogradnjo ali za zamenjavo PVC oken in vrat,
  • odvisne so od montaže – izbirate lahko med klasično montažo s poliuretansko peno ali ral montažo (za več informacij, nam pišite),
  • na ceno PVC oken vpliva želena zasteklitev (ta je lahko od 0,5 W/m2K do 1,1 W/m2K),
  • cena PVC oken je odvisna od barve (bela, enostranska ali dvostranska barva),
  • na ceno PVC oken bistveno vpliva tudi tip okna (to je lahko fiksno, enokrilno, dvokrilno z vmesnim pokončnikom ali brez vmesnega pokončnika, trokrilno okno ali sestavljeno, lahko je tudi neklasičnih oblik – polkrožno, okroglo ali trikotno okno, vrata so lahko balkonska, enokrilna, dvokrilna drsno nagibna, dvižno drsna, več možnosti pa lahko preverite na spletni strani).

 

PVC okna cena

Cenik oken in vrat se od osnove odmika tudi, če potrebujete dodatke, kot so senčila, rolete, komarniki ter zunanja ali notranja polica.
Za natančen cenik najbolj poceni PVC oken daleč naokoli nam pošljite ponudbo preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani, nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 87 74 ali nas obiščite v katerem od razstavnih salonov v Škofji Loki, Novi Gorici ali v Mariboru.

Poceni PVC okna za vsak dom

V podjetju Hausmart se že vrsto let ukvarjamo s prodajo izjemno kvalitetnih, zanesljivih in poceni PVC oken in vrat ter se trudimo ponuditi še kaj več kot konkurenca. Naša poceni PVC okna niso le kakovostna, temveč jih odlikuje tudi dovršen dizajn, ki se bo lepo zlil z okolico, mi kot dobavitelji pa se zmeraj trudimo, da se lahko strankam približamo s kar najcenejšimi PVC okni in vrati, kot je mogoče. Nenehno iščemo kvalitetne in cenovno ugodne dobavitelje, v največji možni meri minimaliziramo vse nastale stroške ter marže optimiziramo na minimalne vrednosti, tako da vam lahko zmeraj ponudimo kar najbolj poceni PVC okna in vrata.

poceni PVC oknaPVC okna – cena niso nujno slabe kvalitete

Najcenejša PVC okna niso nujno najslabše kvalitete. V podjetju Hausmart izbiramo le med kvalitetnimi in zanesljivimi dobavitelji PVC oken, cene pa nižamo s tem, da zase odvzamemo manjši delež. Velko bolj pomembno kot to, da prodamo eno okno po višji ceni, je namreč to, da so stranke z nami zadovoljne, kupijo pri nas vse, kar potrebujejo, ter nas priporočajo še naprej in nam pomagajo širiti mrežo kupcev. Na tak način smo zadovoljni prav vsi – stranke, dobavitelji in mi.