PVC okna
Okna PVC okna

Pvc okna

Podjetje Hausmart sodi v Sloveniji med enega najbolj prepoznavnih ponudnikov stavbnega pohištva različnih svetovnih proizvajalcev. V naši ponudbi boste našli atraktivna in cenovno izredno ugodna, predvsem pa kvalitetna pvc okna, lesena in alu okna, vhodna in garažna vrata ter senčila in ostale dodatke. Pvc okna, ki jih boste našli v naši ponudbi, so izdelana iz najboljših materialov in profilov, pohvalijo pa se lahko predvsem z odličnimi izolacijskimi lastnostmi. Pvc okna imajo izredno dolgo življenjsko dobo in, za razliko od lesenih oken, ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Nakup pvc oken pri nas bo ugoden nakup, s katerim boste več kot zadovoljni. Pvc okna so na voljo v različnih dimenzijah, lahko pa se odločite za pvc okna po naročilu. Za vse informacije o cenah nas lahko pokličete, lahko pa nam pošljete povpraševanje s konkretnimi merami vaših oken in poslali vam bomo ponudbo za pvc okna po naročilu.

PVC okna in vrata

Katera okna izbrati – lesena ali pvc okna?

Če ste v dvomu, katera okna izbrati, lesena ali pvc, potem vam svetujemo nakup pvc oken. Plastična pvc okna so izredno atraktivna in bodo estetsko obogatila vašo hišo, poleg tega pa jo bodo tudi ustrezno zaščitila. Pvc okna, ki jih boste po ugodni ceni dobili pri nas, lahko popolnoma prilagodite svojim željam in okusu, saj lahko izbirate med različnimi pvc okni s stilskim petkomornim profilom, z ravnim petkomornim profilom, s stilskim petkomornim profilom z aluminijasto blendo ali s šestkomornim profilom. Kar nekaj je prednosti, ki jih pvc okna ponujajo v primerjavi z lesenimi. Pvc oken ni potrebno barvati, pvc okna Hausmart izredno dobro tesnijo in imajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. Predvsem izredna toplotna izolacija pvc oken je ključnega pomena pri zmanjšanju stroškov ogrevanja.

PVC okna

Izdelava pvc oken po naročilu

Vsa pvc okna, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so okolju prijazna in ne posegajo v naravo. Pvc okna vam izdelamo po naročilu, v skladu z vašimi zahtevami in željami. Lahko se razlikujejo po barvi, velikosti in obliki. Izdelava po naročilu ima ogromno prednosti, saj lahko za vas izdelamo prav takšna pvc okna, kot si želite. Naša ponudba pvc oken zajema naslednja pvc okna in vrata:

  • Pvc okna in vrata REHAU,
  • Pvc okna in vrata BRUGMANN
  • Pvc okna in vrata SCHUCO
  • Pvc okna in vrata LUXOR
  • Pvc okna in vrata BLUEVOLUTION

Ugodna cena pvc oken z dolgo življenjsko dobo: zadosten razlog za nakup

Če ste se na podlagi opisa in lastnosti pvc oken odločili za ugodna pvc okna Hausmart z dolgo življenjsko dobo, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo. Ugodna cena pvc oken standardnih dimenzij ali po naročilu in kvaliteta sta zadostna razloga, da se odločite za nakup najboljših pvc oken.