Aluminijasta vhodna vrata
Vrata

Alu vhodna vrata so izdelana iz najkvalitetnejših materialov

Alu vhodna vrata Pirnar si lahko ogledate v naših razstavno prodajnih salonih, ki se nahajata v Ljubljani in v Mariboru. Razstavljenih imamo zelo veliko modelov, zato odločitev pri izbiri ne bo težka. V salonu si lahko podrobno ogledate in preizkusite naša vrhunska protivlomna vhodna vrata, ki so narejena iz najkvalitetnejših materialov. Naši strokovno usposobljeni svetovalci vam bodo pomagali z nasveti in informacijami o naših izdelkih. V podjetju Pirnar prisegamo na kakovost in dajemo veliko pozornost podrobnostim, zato so naši izdelki narejeni ročno, z veliko truda in ljubezni. Podjetje Pirnar ima dolgoletno tradicijo, saj se je naša zgodba začela z majhno rokodelsko delavnico, ki se je svetu predstavila leta 1968. S trdim delom in velikim elanom se je skromna delavnica prelevila v veliko družinsko podjetje z več kot 200 zaposlenimi, ki žanje uspehe na domačem in tujem trgu. Prodajno mrežo imamo razvejano po celem svetu, saj so izdelki Pirnar iskani in zelo cenjeni doma in v tujini. Naša vizija, da bi postali največji proizvajalec alu vhodov na svetu se počasi vendar vztrajno uresničuje.

Aluminijasta vhodna vrata

Naša alu vhodna vrata si lahko ogledate v salonih ali pa si naročite naš katalog

Pri odločitvi za nakup naših alu vrat, vam bomo z veseljem pomagali. Priporočamo vam obisk enega od naših salonov, ki sta locirana v Ljubljani in v Mariboru, kjer si lahko ogledate in preizkusite številna naša vhodna vrata. Katalog lahko dobite v salonu ali pa si ga naročite po pošti. Vse kar morate storiti je, da na naši spletni strani izpolnite obrazec in nam ga pošljete. Pred nakupom je potrebno dobro premisliti o svoji odločitvi, saj morajo protivlomna vrata estetsko in funkcijsko ustrezati vašim željam in potrebam. Pri odločitvi je potrebno upoštevati tudi izgled vaše hiše, da izberete stil, barvo in velikost, ki se bodo skladali z objektom. Če imate sodobno grajeno hišo, so najprimernejši moderni modeli, v primeru klasične gradnje pa so najboljša izbira tradicionalni modeli. Pri svetli barvi fasade, vedno svetujemo izbiro temnejšega modela in obratno. V primeru, da imate hišo z visokimi stropovi, vam svetujemo vgradnjo obsvetlobnih elementov.

Protivlomna alu vhodna vrata zagotavljajo varnost in udobje bivanja

Naša protivlomna vhodna vrata dobro skrbijo za vašo varnost in varnost vašega doma. Razvili smo več sistemov s katerimi bo vaš dom varen pred vsiljivci. Varnostni sistem zaklepanja One Touch, ki smo ga razvili v našem podjetju je inovacija za katero smo dobili prestižno nagrado German Design Award Winner 2017, ki nam jo je podelil eden vodilnih svetovno priznanih strokovnih centrov za oblikovanje German Design Council. Nagrada se podarja za pionirske in izjemne dosežke na področju oblikovanja. Sistem One Touch deluje na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov. Vstop v hišo je omogočen samo osebam, ki jih sistem prepozna. Pirnar One Touch je prvi in edini alu vhod na svetu, ki ima samodejno izvlečno potezalo. Ko čitalec prstnih odtisov prepozna stanovalca, se potezalo samodejno izvleče, osvetli svojo okolico in alu vrata se odklenejo. Po zapiranju se po nekaj sekundah potezalo uvleče nazaj v krilo in postane nevidno. Kakršna koli manipulacija nepovabljenih gostov z alu vhodnimi vrati ni mogoča. Poleg One Touch sistema, imajo naša protivlomna vhodna vrata še vrsto drugih varovalnih mehanizmov za kontrolo dostopa, ki izboljšujejo udobje bivanja. Ključavnice, ki jih vgrajujemo v naše izdelke so lahko tri ali pet točkovne z masivnimi kavlji. Nudijo številne funkcije kot so avtomatsko zaklepanje, delno odpiranje, motorno odklepanje in zaklepanje. Za dobro kontrolo dostopa poskrbi tudi kodna tipkovnica, ki je nameščena v krilu. Protivlomna vhodna vrata se ne bodo odklenila brez vtipkanega pravilnega gesla oziroma kode. Najučinkovitejšo zaščito si lahko zagotovite s združenjem treh varovalnih elementov: sistema One Touch s samodejnim izvlečnim potezalom ter pet točkovno ključavnico z avtomatskim zaklepanjem.

Protivlomna vhodna vrata za blok

Alu vhodna vrata za blok ali hišo imajo lahko krilo debeline 14 cm

Z našimi alu vhodnimi vrati smo že večkrat premikali meje mogočega v naši branži. Prvi smo izdelali zasnovo krila v več nivojih, prav tako smo prvi izdelali popolnoma ravno zasnovo. Več nivojska zasnova se največkrat uporablja pri klasičnih modelih protivlomnih vhodnih vrat, ravna zasnova pa s svojimi čistimi elegantnimi linijami navdušuje z modernim izgledom. Prvi smo pričeli s proizvodnjo kril v debelini 14 cm, ki imajo odlične toplotne in zvočne izolacijske lastnosti. Dosegli smo najboljši količnik toplotne prevodnosti na svetu, s katerim smo navdušili trg. Toplotna prevodnost stavbnega pohištva je zelo pomembna, saj so tu največje toplotne izgube, kar pomeni večja poraba energije za ogrevanje in hlajenje hiše. Debelina krila je zelo pomembna tudi iz varnostnega vidika. V kombinaciji z najdebelejšimi profili nemškega podjetju Schuko postanejo takšni alu vhodi skoraj neuničljivi in so učinkovita zaščita pred vlomilci. Alu vhodna vrata za blok so lahko manjše debeline, saj ne predstavljajo prvo in edino obrambo pred vlomilci. V samostojnih hišah, kjer pa so protivlomna vhodna vrata edina zaščita vašega doma pa priporočamo nakup najdebelejšega modela. Največje dimenzije kril so 130 x 300 cm in so v teh merah prva serijsko izdelana vhodna vrata. Mere lahko še povečamo, če na levo in desno stran vgradimo obsvetlobne elemente. Tako lahko dimenzije povečamo na neverjetnih 280 x 350 cm.